Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Jeg troede da de var imod udsætning af skydevildt
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sakset fra nyhedsbrev fra "Dyrenes Beskyttelse" [Wink]

3 kuld ræveunger har fået en ny chance på et par af Dyrenes Beskyttelses vildtplejestationer. Nu har de brug for at fortsætte livet ude i naturen. Men Dyrenes Beskyttelse mangler genudsætningssteder på Sjælland

08-06-2006 - Dyr i naturen

Hvert år modtager Dyrenes Beskyttelses vildtplejestationer på Sjælland 20-25 rævehvalpe, som har mistet deres mødre. Når moderen udebliver - f.eks. efter at være dræbt af en bil - kravler de sultne hvalpe efter nogen tid frem fra graven. Her findes de og sendes videre på vildtplejestation.
Mange samler gerne de små, gråsorte uldbundter op og hjælper dem, når de er i nød. Færre ønsker at modtage dem som halvstore hvalpe, der skal ud og prøve kræfter med et liv i naturen.

Ikke desto mindre er det nødvendigt for Dyrenes Beskyttelse at finde modtagere på Sjælland, der ønsker dels at lægge jord til en rævehvalpegenudsætning, dels at hjælpe med fodring i den første tid efter genudsætningen. Uden sådanne modtagere kan rævehvalpene ikke genudsættes og må aflives.

I øjeblikket befinder der sig 3 sammenbragte kuld rævehvalpe på Dyrenes Beskyttelses sjællandske vildtplejestationer. Der er dog kun genudsætningssteder til de 2. Det sidste kuld mangler desperat et sted at blive genudsat.

Har DU lyst til at hjælpe et kuld rævehvalpe med en ny start, kan du her læse mere om de krav der stilles til et genudsætningssted og en genudsætter.

.....nu OGSÅ ejer af en 243win :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)
Det er mig en kilde til stadig undren,at nogle mennesker bruger så meget tid og(andres) penge på at "redde" diverse dyre"børn[xx(]".Jeg kan da godt forstå at man forsøger at redde unger af sjældne/truede dyr og fugle,men når det drejer sig om helt almindelige arter,så mener jeg s.. at filmen knækker.Det minder om en udsendelse der blev vist for en del år siden.Det var fra en nationalpark i US.I den park var der en hel del ulve,og man fulgte så det en kobbel igennem et par år.På et tidspunkt kunne man se at de ene af ulvene fik svært ved at se,og her kunne man jo ha´udfriet ulven for en langsom død i takt med at synet forsvandt.Men nej,istedet skød man den med en bedøvelses-pil,kørte den mange hundrede kilometer til et dyrehospital,med en rar Doktor dyregod.Han opererede så begge øjne for grå stær,og med sine nye plastic-øjne kunne den gamle og slidte ulv efter et ophold på hospitalet køres tilbage og genudsættes.Der var hundredevis af ulve i parken...........
Men som man siger,de folk der ser naturudsendelser gør det fordi de tror de elsker naturen-de gør det nok nærmere fordi de elsker at se fjernsyn!!!!!!!!

Hilsen Ulrik
Ja. Faktisk tror jeg ikke vi ville have jagtmodstand i væsentlig grad, hvis ikke vi havde fjernsyn....

.....nu OGSÅ ejer af en 243win :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)