Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Ny forbundsmester i jagtsti
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sakset fra jægerforbundets hjemmeside:

Ny forbundsmester i Jagtsti

Sølvvinder Morten Vinding i " ilden" ved den
krævende post 2, hvor deltagerne skulle
placere de fire ben fra et krondyr korrekt.
FOTO: MAX STEINAR Jægerforbundets mesterskab i jagtsti blev afviklet lørdag den 10. juni i sommervarm temperatur ved de tidligere Søby brunkulslejer ved Fasterholt i Midtjylland.

Når der blev rejst pavilloner ved nogle standpladser, var det udelukkende for at beskytte hjælpere og deltagere mod en brændende sol.

Jagtstien var igen i år meget jagtrelateret, med mange skydeposter, men det kneb for nogle deltagere at kunne se duerne, når solen bagte lige ind i øjnene.

Specielt de deltagere, som kom i ilden om eftermiddagen, havde det hårdt, og enkelt var drivvåde af sved, da de kom tilbage til udgangspunktet, Skov- og Naturstyrelsens ejendom på Brunkulsvej.

I forvejen var der stillet høje forventninger til Morten Vinding, Nr. Nebel, vinderen 2005 og sølvvinderen 2004. Men også mesteren havde lidt problemer med at ramme, og selv om han gjorde det formidabelt i teori spørgsmålene, og flere steder scorede fuldt hus, var det ikke helt nok.

Sølvvinderen 2005, Stig Jessen, Staby, var lige så skrap med geværet og bedre i teori spørgsmål, og endte på 103 point, to point mere end Morten Vinding, og er altså dermed ny forbundsmester. Bronzen gik til Bendix Kristensen, Holsted, med 95 point.

Morten kunne dog hænge en guldmedalje uden på sølvmedaljen, idet hans hold fra region 7 for tredje år i træk vandt guld med 282 point. De tre andre på holdet er Jens Peter Skønager, Torben Madsen og Jørn Pedersen.

Region 3 erobrede sølv med 276 point, med Stig Jessen, Bent B. Andersen, Steen Fjederholt og Ole F. Nielsen på holdet. Bronzen vandt region 5, bestående af Jens Peter Lübker, Peter Bülow, Jens V. Kjellerup og Ole Mikkelsen, som samlet scorede 268 point.

.....nu OGSÅ ejer af en 243win :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)