Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Skydebaner står tomme
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Ikke et øje

En af landets største skydebaner står stort set tom. Jægerne holder ferie, de har ikke brug for at øve sig.

KFKs anlæg på Amager lige uden for København på en lørdag. Tom i timevis.

Hviler på laurbærrene.
”Der er god plads derude” forlyder det på en af landets største skydebaner, hvor det ellers ville være forventeligt at aktiviteten var stor her blot få måneder før jagtsæsonen går ind.
Men der er ikke en eneste jæger for at øve sig med haglgeværet denne lørdag på det store anlæg få kilometer fra hjertet af København. Centralt placeret for de hen ved 30.000 jægere der befinder sig inden for en køreafstand af tre kvarter fra det velfungerende anlæg.
”Jægerne tænker ikke så meget på anskydningerne længere” lyder det opfølgende fra ekspeditionslugen, hvor skydekort og nøgler til kastemaskinerne udleveres.

Mangel på skydebaner.
I mange år har manglen på skydebaner været den faste undskyldning i jagtens organisationer for IKKE at indføre en obligatorisk skydeprøve for de danske hagljægere. Den uddybende forklaring har været og er vel stadig, at skal jægerne til prøve så skal de også have ordentlige forhold at træne på. Men der er tilsyneladende endnu en forudsætning der skal være i orden. Skydebanerne og kapacitet skal stå til rådighed i ugerne op til jagten. Resten af tiden er der uendelig god plads at øve sig på.

Huntersmagazine

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.
Der er godt nok langt fra Skanderborg[8D]