Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Om formandens første uge i stolen
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sakset fra Jægerforbundets hjemmeside:

For en uge siden valgte de delegerede på Danmarks Jægerforbunds repræsentantskabs-møde borgmester i Skævinge kommune Ole Roed Jakobsen til ny landsformand med 205 ud af 352 mulige stemmer.
Allerede mandag morgen mødte den nye formand på arbejde på hovedkontoret i Rødovre.

- Hvordan er indtrykket så efter den første uge på kontoret?

- Allerede nu har jeg oplevet en positiv reaktion fra andre organisationer. Man har klart meldt ud, at man er interesseret i et godt samarbejde med Jægerforbundet, siger Roed Jakobsen, der også medgiver, at et element af nysgerrighed nok også har gjort sig gældende.

- Nogle har sikkert også ønsket at få en fornemmelse af, hvem jeg er. Og det er der ikke noget mærkeligt i, når man betænker, at Jægerforbundet altid har været og skal vedblive at være en central spiller på den grønne skueplads! Derfor skal jeg også rundt og hilse på så hurtigt som muligt – gerne uformelt.

Den nye formand har også fået henvendelser fra mange medlemmer, som ville tale om Jægerforbundets fremtid.

- Det har især drejet sig om genskabelse af vores gode renomme. Og det skal vi nok få genskabt – hurtigt endda. For man må huske på, at Danmarks Jægerforbund er en bundsolid organisation med mange, mange aktive tillidsfolk på alle niveauer. Det er vores egentlige kapital. Der er tillid til de folk lokalt, og det er et kæmpe aktiv, som gør det nemmere at skabe tillid til Jægerforbundets ledelse – både den politiske og den administrative, påpeger Roed Jakobsen.

Række ud i samfundet

Under valgkampmøderne rundt i landet talte Ole Roed Jakobsen for et mere offensivt Jægerforbund. ”Medlemmerne skal være jagtambassadører, og det er også en mulighed at tiltrække medlemmer fra andre grønne organisationer, der ikke går på jagt, men som er enige i Jægerforbundets natursyn – en art passivt medlemskab”, sagde han dengang, og det står han ved.

- Jeg vil dog gerne tilføje, at der ikke er tale om at gå på strandhugst, som nogen vist opfattede det.

- Men overordnet er tiderne til, at Danmarks Jægerforbund skærper profilen over for den del af befolkningen, der ikke går på jagt, men som vi kan hjælpe med stort og småt. Vi kan arrangere kurser for andre end medlemmer, som har brug for vores ekspertise. Her tænker jeg for eksempel på kurser i tilplantning, i at lave naturplaner m.m.

- Vi skulle gerne have flere levende hegn i landskabet i stedet for de hvide hegn, siger Ole Roed Jakobsen med henvisning til sin hjemegn, Nordsjælland. - Det vil også gavne vildtet.

.....nu OGSÅ ejer af en 243win :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)