Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Pas på derude
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Ohh shit

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.
Denne "jagtvideo" er en "Hoax" et fint lavet "julenummer"

Hvis man ser godt efter kan man se at "jægeren" har nogle hvide armbeskyttere på under camo-dragten[Big Grin]

Bukken er halvtam og har gået sammen med mennesker, og teknikken med at sparke på den måde har jeg også oplevet hos en råbuk som blev "flasket op" på en nabogård da jeg var knægt.

Det var rent ud sagt ubehageligt når "bukke bruse", som råbukken blev kaldt, gik helt umotiveret til angreb hvis man gik ind i den æbleplantage hvor han fik lov at gå.

I løbet af nogle få sekunder kunne man få underarme og overkrop fyldt med blå mærker!!
"bukke Bruse" brugte aldrig sin opsats mod mennesker, men jeg har hørt at de fleste hjorte i naturen ikke tøver med at forsvare sig med både forben og opsats hvis de ikke flygter. (hvad de stort set altid gør)

En dyrepasser jeg kender som arbejdede i Odense Zoo fortalt mig at Antiloper og hjorte netop bruger forbenene på den måde når de ikke er bange for "angriberen" overhovedet.

Men... det ER en sjov video....[Big Grin]

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!" Nu med .376Steyr
I midten af 90'erne slap der en rudel dådyr ind på Klampenborg Galopbane under løbene. Da banearbejderne og publikum - der i højt humør også strømmede ind på banen for at hjælpe til - forsøgte at drive dem ud, så heste, jockeyer og dådyrikke kom til skade, gik en
hjort til angreb på et af de hjælpsomme "publikummer". Banens TV optog intermezzoet og sekvensen kunne efterfølgende ses på alverdens TV-kanaler.