Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Læg våbnene!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Citat:quote:

Læg våbnene - eller glem alt om sex
Af VIGGO LEPOUTRE RAVN, Jyllands-Postens korrespondent
Colombianske gangsteres koner og kærester har givet deres mænd et ultimatum: Drop myrderierne, eller glem alt om lagengymnastikken.

Havana
Det ser ud til at blive ret så besværlige tider for hårdkogte lejemordere og andet skidtfolk i en af Colombias mest voldelige byer.

I Pereira - ikke mange timers kørsel fra hovedstaden Bogotá - støtter borgmesteren et initiativ fra bandemedlemmer og voldelige mænds koner og kærester, som i et hidtil uset tiltag har proklameret, at de nægter at have sex med deres partnere, med mindre de opgiver deres voldelige adfærd.

I hvad der foreløbigt er døbt "de korslagte bens strejke" er mindst 25 kvinder blevet enige om at lukke for det varme vand, indtil deres mænd afleverer våben hos de lokale myndigheder og tilmelder sig et kommunalt jobtræningsprogram.

»De skal vide, at vold ikke er sexet,« siger den 18-årige Jennifer Bayer, hvis kæreste er bandemedlem, til den britiske avis The Guardian.

Ifølge Pereiras sekretær for offentlig sikkerhed er bandemedlemmernes favoritforeteelse netop sex, og undersøgelser viser, at deres adfærd mere handler om sex og magt end om penge.

Pereira har 300.000 indbyggere og er med 97 årlige mord pr. 100.000 indbyggere én af de sidste byer i verden, hvor man får lyst til at tage en søndagstur ned af strøget.

viggo.ravn@jp.dk

Man må da håbe, at det ikke breder sig til, også at omfatte jagtvåben[xx(].

knerik
------------------------
Where all think alike, no one thinks very much.