Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Køb af haglvåben i tyskland
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej er der nogen der kender reglerne i Tyskland med hensyn til køb af haglvåben ?? Kluden og jeg har tænkt på at køre til Flensburg og kikke på våben og han påstår at man bare kan vise sit danske jagttegn.

Problemet er at jeg lige har læst en tråd, hvor et medlem her på sitet blev nægtet at købe nogle patroner der er ulovlige til dansk jagt...og godt det samme.

Nu er jeg så i tvivl om det var fordi at våbenhandleren i tyskland vidste at de var ulovlige i danmark at han ikke ville sælge dem, eller om det var fordi han ikke Må sælge våben til folk uden Tysk jagttegn.....

LANI

Når man skræller et løg, finder man flere lag....
Hvis du mangler et tysk jagttegn, så tager du et billede af dig selv og dit danske jagttegn med hen på rådhuset i Flensborg og tager elevatoren op på 7 sal og kigger ind til Hern Nielsen. Så fixer han det mens du venter. Husk 25€ til et 14 dages jagttegn eller 65€ for et år.

--
mvh M@X.
DRALF champion 2005.
The first one ever.
Member of TITANIC swim team 1912
[IMG] http://img.photobucket.com/albums/v487/4...Dakota.gif [/IMG]
Ok, men skal man have tysk jagttegn for at købe i tyskland ?

LANI

Når man skræller et løg, finder man flere lag....
Er det stadigvæk lige nemt at få et årsjagttegn i Tyskland?

En våbenhandler som jeg er kommet til at bestille noget hos påstår, at hvis jeg bare har et tysk årsjagttegn, kan han uden problemer udlevere våben og ammunition. Det er så mit eget problem at skaffe en dansk importtilladelse.

Andet steds (FACE) har jeg set at man skelner mellem "jahresjagdshein" og "ausländerjahresjagdshein". Er der nogen der ved om det gør nogen forskel i forbindelse med våbenkøb?
Jeps, men nu er det bare herr Schmidt[Wink]

/Gammeltoft
Shoot low, they might be crawling !!!!
"Boltlift forever......"
Citat:quote:

Ok, men skal man have tysk jagttegn for at købe i tyskland


Jeg har købt flere (riflede) våben i tyskland og her kunne en import tilladelse gøre det. Samt en eksport tilladelse fra sælger.
Det samme har gjort sig gældende for ammo.. (igen riffel).
Husk lige våben loven "Uden tilladelse at Indføre, tilvirke ......... våben osv. Helt forbudt.
Det har selvfølgelig den ulempe at man skal køre 2 gange men da den (troede man) anseelige mængde bajere alligevel er væk i løbet af en uges tid kan man jo spænde for igen.
Jeg ved tyske jægere kan købe ammo på deres jagttegn. Men hvis man ser bort fra blysmuth (og det GØR vi) er absolut intet at spare ved at købe stålhaglspatroner i tyskland. De steder jeg har set har haft et lille udvalg og høje priser.
Citat:quote:

Originally posted by okj
Det har selvfølgelig den ulempe at man skal køre 2 gange



Jeg har 2 gange købt geværer i DE og ladet DHL tage transporten. 19€ for et haglgevæer er sådan set biligt nok.

Mvh

Michael