Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Haderslev Statsskovdistrikt forsvinder
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Sammenlægning af skovdistrikter i Sønderjylland

Skov- og Naturstyrelsen justerer nu distriktsstrukturen i Sønderjylland, så styrelsens statsskovdistrikter i regionen bliver større. Det betyder, at Haderslev Statsskovdistrikt ikke længere vil være en selvstændig enhed. I stedet lægges distriktet sammen med de øvrige skov- distrikter i det sydjyske.

"Formålet er at styrke opgaveløsningen i regionen ved at danne nogle mere rationelle enheder. Den orga-nisatoriske ændring vil føre til rationaliseringsgevinster, bl.a. fordi distriktskontoret i Haderslev nedlægges", siger Skov- og Naturstyrelsens direktør, Hans Henrik Christensen. Han slår fast, at der ikke bliver tale om afskedigelser af medarbejdere. De besparelser, der opnås som følge af fusionen, skal bruges til at styrke arbejdet med naturpleje, publikum og skovdrift i det sønderjyske.

De nye grænser for statsskovdistrikterne i området følger i store træk de nye kommunegrænser. Således skal Skov- og Naturstyrelsens arealer i ny Vejen Kommune forvaltes af Lindet Statsskovdistrikt. Arealerne i Ny Kolding kommune går til Randbøl Statsskovdistrikt, mens arealerne i ny Haderslev Kommune deles mellem Gråsten Statsskovdistrikt og Lindet Statsskovdistrikt. Ændringen vil træde i kraft i løbet af det kommende halve år.

Mvh
Kim

Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.