Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Merkel Suhl
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har en Merkel Suhl i kaliber 20 produceret i 1988. Jeg købte den som ny på Grønland i 1997 og har brugt den en del siden da.

Mit problem er som følger. Trods en del brug er den stadig svær at åbne, når jeg har affyret den. Det er som om den binder meget i låsen. Når toplukkernøglen er helt ude i siden, skal jeg alligevel bruge meget kraft for at knække bøssen.

Hvad skyldes det? Kan det afhjælpes ved at polere et eller andet. (og ja, jeg har prøvet at rense den - det hjælper ikke)

Mvh Kjeldsen
Uden at skulle spille alt for klog: Har du eller har du fået en bøssemager til at se på ejektormekanismen ? Det kan være en lille fejl i den, der kræver unødvendig stor kraft for at åbne bøssen.
Det er forbindelsen til Grønland der har skylden.

Alle geværer herfra skal fungere på denne måde. De skal helst holdes sammen med omviklet ståltråd, eller hvis det går højt, et spændebånd eller to.

Venlig hilsen Lasse
...komfort kan ikke overdrives.
Jeg kan sige at der ikke er ejektor, men kun udtrækker.

- da jeg købte den på Grønland sagde jeg at jeg ville have slået af prisen, da der var en ridse i skæftet. Ekspedienten kiggede på mig og sagde "den skyder ikke ringere af den grund". Det er lidt svært at argumentere mod den slags logik
Joo. men når man har set hvad de rent faktisk skyder med forstår man jo godt argumentet [:0]

Venlig hilsen Lasse
...komfort kan ikke overdrives.

-

det en O/U ikke? tror det er noget med grenner bolten... var i hunters house forleden og der fandt jeg en med samme problem. den kunne hverken åben eller skyde eller noget som helst. det tog den stakkels ekspedient 10 min at åbne skidtet..så en tur på værksted måtte den.
@Holloway: Prøv om du kan lave det samme nummer hos Korsholm. Mit gæt er at det kan du ikke, her ville man aldrig sætte noget på hylden der ikke er i orden.

Venlig hilsen Lasse
...komfort kan ikke overdrives.

-

nop...men det gør man andre steder...prøv og se brugt priserne på våben jylland.vs kbh. den er ca den dobbelte på udvalgte modeller...fx GB våben. eller AYA O/U modeller. eller 1/3 del. hvis man er heldig.
God jul
Hmmm, prisen er vel også irrelevant hvis ikke kanonen virker??

Hvad skal man med noget billigt skrammel det ikke fungerer?

/Gammeltoft

Shoot low, they might be crawling !!!!