Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Opfordring.
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Med baggrund i den kedelige tyverisag fra Sønderborg, vil jeg gerne opfordre medlemmerne til ikke at antyde hvor de bor. Ligeledes vil jeg gerne opfordre jer til ikke at skrive hvilke våben og hvor mange i har.

Jeg ved godt at vi stort set alle skriver under dæknavn, men jeg synes ikke der er nogen grund til at give nogen som helst oplysninger som kan sætte fluer i hovedet på evt. indbrudstyve.

Defor har jeg ikke klistermærker på bilen, der fortæller at jeg er jæger. Selvfølgelig er jeg stolt af det, men skilte med det de forkerte steder vil jeg ikke.

Tænk over det.

375ras

Rigtige autister har deres eget kaliber.
ENIG!

Enhver mistanke om, at der her posteres oplysninger der i yderste konsekvens kan lede til tyverier er ubehagelig. Vi har skrevet det før, her kommer det igen:

Alt, hvad der skrives herinde kan i princippet ses af alle og enhver.

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Jeg synes at det er synd at vi ikke kan skrive (og læse) hvilke våben vi har. Kunne man ikke flytte tråden: "Hvem er forummets brugere" over i members only. Alternativt lave en tråd i members only der hedder "hvem er formændene". Så skal de da gøre noget af en indsats for at få oplysningerne.

Uffe

Sejren venter den der har alt i orden.......... Det kaldes HELD! Citat: Roald Amundsen.
En lille note:
Selvfølgelig skal man ikke reklamere alt for meget, men det er altså tilladt at sikre sig ud over lovens minimumskrav - fordi man gerne må opbevare bundstykket sammen med riflen er der jo ingen lov om at man skal gøre det.
Et desideret røveri er det selvfølgelig svært at sikre sig imod, men tyveri ved indbrud burde kunne klares rimelig let.

En god tommelfingerregel er, at man skal gøre det så besværligt at blive bestjålet, at det ikke er besværet/risikoen værd for indbrudstyven.

Døgnovervågede alarmer er efterhånden til at få til en rimelig penge og det er min erfaring, at hvis man oplyser sikringsfirmaet, hvad det drejer sig om, er deres reaktion ofte, at så vil de slet ikke komme ud og tjekke - de alarmerer politiet direkte.


Amateurs practice till they get it right. Professionals practice till they can't get it wrong.
[Image: Gri5A.jpg]