Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Formandsmøde den 27. januar
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
[center]Jægerforbundet[/center]

Dato: 28/01-2007
Da deltagerne i Jægerforbundets hasteindkaldte formandsmøde på Hotel Nyborg Strand lørdag den 27. januar kunne rejse sig fra deres stole kl. godt 13 for at gå til den afsluttende frokost, var det med en samlet konklusion om at se fremad og at arbejde for jagtsagen.

Der var opbakning til at have respekt for hinandens holdninger og fremover tale til hinanden og ikke om hinanden, og at flertallet skal tage hensyn til et mindretal – men at mindretallet også skal have respekt for flertallet. Der var et ønske om at undgå myte- og rygtedannelse, og at man fremover skulle arbejde konstruktivt sammen.

Forskellige talere gav udtryk for, at der var hovedbestyrelsesmedlemmer, som gik med overvejelser om deres fremtidige arbejde i hovedbestyrelsen, og at dette havde været hovedårsagen til at indkalde til møde på Fjelsted Skovkro den 22. januar. Baggrunden for disse overvejelser var, at der var utilfredshed med den måde, som forskellige sager var håndteret af formanden i forbindelse med hovedbestyrelsesarbejdet.

Formanden, Ole Roed Jakobsen, gav udtryk for, at der havde været mange opgaver at tage fat på, og at han var gået til opgaven med de bedste intentioner og med ønsket om at inddrage alle i arbejdet.

Nogle talere efterlyste at få navnene på den såkaldte fire-bande, som er omtalt på debatsiden på Jægerforbundets hjemmeside. Ingen kunne dog vedkende sig at tilhøre fire-banden.

Der var ingen på mødet, trods kritik, som gav udtryk for direkte mistillid til formanden, og flere talere gav udtryk for, at Ole Roed havde deres fulde opbakning. Alle kunne stå bag ønsket om fremover at få samarbejdet til at fungere i hovedbestyrelsen.

Der var således enighed om, at tilliden til hinanden skulle i højsædet. Det gælder ikke blot blandt hovedbestyrelsesmedlemmer, men også i hele formandskredsen. Tillid skal være et nøgleord for samarbejdet på kryds og tværs i organisationen og skal også inddrage forholdet til Jægerforbundets administration.
STM

Medlemmer kan læse et fyldigt referat fra mødet på medlemsnettet

Citat:quote:

Nogle talere efterlyste at få navnene på den såkaldte fire-bande, som er omtalt på debatsiden på Jægerforbundets hjemmeside. Ingen kunne dog vedkende sig at tilhøre fire-banden.


Er der nogen her der ved noget om denne fire-bande ??

Mvh Sneppen

Vi vil have [Image: images1_280406.jpg]
Og nu skal vi så tro på, at alt herefter er fryd og gammen??? For mig at se, ligner det mest af alt en sludder for en sladder!

Hvis ikke der bliver renset ud i enten den ene eller den anden lejr, så vil der fortsat være fraktioner med skjulte dagsordener, der blot venter på deres chance.

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.

-

der er ikke ændret noget som helst i det forbund alle ders overdådige jagter forsætter som hidtil
dette har jeg selv fået bekræftet indtil flere gange bla på en jagt sidste år hvor skytten fortalte at dagen efter kom hovedebestyrelsen på jagt...og de betaler sku ik selv..
et andet tilfælde var en jagt jag havde været på for nogle år siden.
jagten er-var forbeholdt ungjægere af forbundet incl mig selv.
men da de åbenbart fandt ud af at på gældende jagt var for god til os..ja så tog bestyrelsen selv derned. og lod så os unge der ik har noget vidre jagt ladt i stikken.Men sådan er livet jo.
Det er en speget situation, hvor der sidder en stor gruppe nye HB-medlemmer, der givetvis er blevet valgt på at "nu der skal ryddes op". De sidder så sammen med en minoritet af gamle bestyrelsesmedlemmer, som af de før nævnte betrates som "medskyldige" i forbundets tidligere skandale og ballade.
Det er en træls cocktail.... Især for det erfarne mindretal, som helt givet føler sig omgivet af en flok højtråbende "amatører" (undskyld det mener jeg ikke rigtigt - men det sætter ligesom pointen lidt i perspektiv) og samtidig er udsat fra medlemspres i diverse debatter.

Ikke noget at sige til, hvis de havde behov for at stikke næserne sammen i et privat møde og lige vejre, om de delte holdninger om hvor vidt de fortsat skulle blive i bestyrelsen eller om de skulle smide håndklædet i ringen.

Jeg tror stemningen er giftig i hovedbestyrelsen.

Om de gamle medlemmer bliver skyldes, at de ikke vil efterlade en synkende skude fuld af "amatører" og dermed gøre ruinere deres eftermæle fuldstændigt - men vil sikre, at forbundet kommer nogenlunde sikkert i havn med nogenlunde kontinuitet i bestyrelsesarbejdet, inden de smutter, eller om det skyldes mindre hæderlige formål (som magtsyge, gratis jagter eller anden form for personlig vinding eller prestige) er ikke til at vide....

Men det pres de gamle HB-medlemmer må være udsat for i det giftige klima, jeg gætter på må være i bestyrelsen lige nu, tror jeg ikke fordrer at de bliver for personlig vindings skyld. Der er næsten nødt til at være "et højere formål"... ellers er de da fuldstændig skruppelløse.... (Hvilket jo i teorien lige så godt kan være tilfældet!)

.....nu OGSÅ ejer af en 243win :-)

Favourite Quote: Vi løser ikke vore problemer ved at tænke på samme måde, som da vi skabte dem.....(Albert Einstein)