Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Medarbejderne "flygter" fra DJ ?
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Ole Noe fratræder sin stilling i Danmarks Jægerforbund

Dato: 03/02-2007
Ole Noe, der siden 2002 har arbejdet som underviser og konsulent for Danmarks Jægerforbund, har opsagt sin stilling med udgangen af februar.

Ole Noe har ladet sig friste af en stilling som arealplanlægger med tjenestested i Forsvarets Bygnings- og Etablisse-mentstjeneste i Hjørring, hvor han vil tiltræde pr. 1. marts.

Ole er i Jægerforbundet kendt som en meget stærk fagperson, der - trods sin forstmæssige baggrund - har specialiseret sig i agerlandets vildt herunder især agerhøne, som han har opbygget en unik viden og ekspertise om.

Han er samtidig kendt for at være en god underviser, der har lagt store kræfter i jægerforbundets videregående uddannelser, fortrinsvist vildtforvalterkurset og kurser for studerende fra KVL, ligesom han har indgået som en kompetent, loyal og gemytlig del af team-arbejdet på Kalø.

Danmarks Jægerforbund ønsker Ole alt det bedste i den fremtidige karriere.
NK

Niels Kanstrup forlader Danmarks Jægerforbund

Dato: 09/02-2007
Efter 22 års virke for de danske jagtforeninger og siden 1992 for Danmarks Jægerforbund har biolog og vildtforvaltningschef Niels Kanstrup valgt at opsige sin stilling.

Baggrunden er længere tids utilfredshed med samarbejdet mellem hovedbestyrelsen og administrationen, der – ifølge den afgående vildtforvaltningschef - ofte er præget af mistillid frem for en konstruktiv fremadrettethed.

- Min opfordring er derfor, at man får genskabt tilliden mellem det politiske og det administrative, og at hovedbestyrelsen fremover vil inddrage administrationen bedre i sine beslutninger, siger Niels Kanstrup, der forbliver på chefposten Danmarks Jægerforbund Kalø ind til fratrædelsen med udgangen af marts 2007.
-HUS



[Image: dralflogoKim1.jpg]
Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.
Kanstrup går solo

[Image: dralflogoKim1.jpg]
Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.