Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Jagttegn 2007
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har lige modtaget mit nye jagttegn og med det fulgte en flot og informativ CD "Bliv en bedre riffeljæger". Den er meget flot og lækkert lavet og er virkelig noget der kan bruges af den nystartede riffeljæger og for den sags skyld også den mere erfarne.
Der er indsneget sig en enkelt ups'er (en våbenhandler for forvillet sig ud i noget med mellemrørsdiameterens betydning for kikkertens lysstærkhed) og så kunne jeg godt ha' tænkt mig, i sekvensen med boresighting, at man oplyste, at når man boresighter virker op/ned og højre/venstre tromlerme modsat.
Men alt i alt en god og gennemarbejdet CD - ros herfra!
[Image: Riffeljger.jpg]


Amateurs practice till they get it right. Professionals practice till they can't get it wrong.
[Image: Gri5A.jpg]
Det er også en flot sauer 202 Highland hun har der.[Big Grin]

+GONE2HUNT+
Jeg fik også DVD'en med posten lørdag. Helhedsindtrykket er som sagt godt. "Ekstra"-sekvensen er også god. Jeg dog ville gerne have set lidt om kalibervalg.
Poul Hartman understreger vigtigheden af at læse om kuglevægt og anslagsenergi i den balistiske tabel. Han nævner minimumsanslagsenergien på 2700 J på 100m med kuglevægt mellem 9 og 10 gram. Han forholder sig dog ikke til, hvilke vildtarter disse energikrav gælder for.

mvh Lars

"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"
Nu fik jeg den også.
under "Ekstra"-sekvensen siges der at riflede våben skal opbevares med bundstykket i våbenet, er det korrekt ? Jeg mente godt man måtte have det liggende et andet sted.

Men ellers en rigtig god DVD, spørgsmålet er nok bare, hvor mange de urutinerede skytter,(af andre benævnt som, dem der kun behøver 4 træningsskud om året) får set den DVD ?
Det har de vel heller ikke brug for [V]

[Image: mvh.jpg]
Grunden til at det siges at bundstykket skal opbevares isat våbenet er vel at våbenet SKAL være i et aflåst våbenskab.

Glædelig Jagt fra Grønland

Jesper Rex
E-mail: jrex@ofir.dk
Citat:quote:

Jeg har lige modtaget mit nye jagttegn og med det fulgte en flot og informativ CD "Bliv en bedre riffeljæger".


Æv. Den kommer jo først når man har betalt. Jeg vil sq da ikke betale 530 for et jagttegn, når jeg kan klare det for kr. 50,- !!

Venlig hilsen Lasse
...komfort kan ikke overdrives.