Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: arsenalet.com arrangerer åben våbenauktion
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Den 15. og 16. september er det planen, at arsenalet.com's første åbne auktion skal løbe af stablen. Med "åben auktion" menes at alle kan indlevere våben til denne auktion - også private. Eneste betingelse er, at det enkelte våben har en realistisk vurdering på mindst 2.000,- DKK.

Der vil ikke blive ydet funktionsgaranti på de solgte våben og de vil ikke blive afprøvede af bøssemager. Våbnene opskrives og fotograferes af vort sædvanlige personale, der som sædvanligt vil gøre hvad de kan for at beskrive varerne så præcist som muligt. I anledning af denne særauktion vil der blive arrangeret et eftersyn både øst og vest for bæltet i weekenden inden auktionen. Weekenden efter auktionen arrangeres der udlevering både øst og vest.

Arsenalet.com arbejder med et andet salærsystem end de øvrige auktioner. Køber betaler INTET ud over budsummen, sælger betaler 20% af hammerslagsprisen inkl. moms.

Der vil blive faktureret et håndteringsgebyr på 125 DKK inkl. moms pr. våben - dette gebyr inkluderes i salæret ved salg. Sælgere tillades at tilbagekøbe egne effekter til en pris af op til 60% af vurderingen uden at blive opkrævet sælgersalær. I tilfælde af et sådant tilbagekøb opkræves udelukkende håndteringsgebyret på 125,- DKK pr. våben.

Sidste frist for indlevering af våben til auktionen bliver søndag den 19. august. Afregning sker 30 dage efter hammerslag.

Dette er i grove træk betingelserne om cirka 14 dage vil de endelige betingelser være på plads og blive udsendt med arsenalets nyhedsbrev (og kan findes på siden http://www.arsenalet.com).

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.