Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Masser af våben opbevares ulovligt
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Fantastisk langsigtet idé at udstille sine kunder som forbrydere.....

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
.......Hvad de jo rent faktisk også er ! Usmageligt derimod, at holde tand for tunge, når man nu ved at der er et problem...............

Jesper
Ja, det er sikkert genuint uselvisk samfundssind, der får våbenhandlernes brancheforening til at gå ud med deres formodninger..... fremfor ønsket om at sælge en masse våbenskabe.

En udmelding som denne sætter pr. automatik jægerne som samfundsgruppe i et dårligt lys - det sker jævnligt (men ikke så ofte fra en branche, der lever af jægernes penge).

Uanset, at det utvivlsom er rigtigt, at en procentdel af jægerne opbevarer deres våben ulovligt, er det vel næppe strengt nødvendigt, at den mindst upartiske interessegruppe (dem der skal sælge våbenskabe - og våben) er dem der tager initiativet til at så tvivl om jægerne som gruppe? Og hvorfor rejses netop en sag, som i det videre forløb giver klir i kassen? Der begås da masser af andre ulovligheder af et fåtal af jægerne (og af alle andre grupperinger), som våbenhandlerne kunne pege på, hvis deres mission er af rendyrket ædel og moralsk karakter....

De fleste af os har efterhånden vænnet os til at leve i et angiver/bødesamfund, hvor alle forfølger alle. At våbenhandlernes brancheorganisation pludselig indtager rollen som fanebærer i et angreb på jægerstanden i Ekstra Bladets spalter, tror jeg ikke er en strategi de kommer langt med - og slet ikke, hvis sagen udvikler sig til mere end dette ene pip.

Jeg anfægter ikke, at folk skal følge loven til punkt og prikke. Jeg anfægter, at det er våbenhandlernes rolle at moralisere over deres kunder. Det sidste jægerne har brug for i en i forvejen trængt situation er dårlig PR i "seriøse" massemedier, som E.B. Er der forbrydere blandt landets jægere, tager politiet sig af dem. End of story.

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Nu er det vel ikke våbenhandlerne, der stiller "jægerne som samfundsgruppe" i et dårligt lys. Det er der åbenbart 55.000 våbenejere, der klarer på fornemste vis, eller......? Så er jeg sådan set fuldstændig ligeglad med hvem der formidler budskabet. Hvis tallene holder, vel at mærke.

Man kan undre sig over, hvorfor man i nogle jægerkredse, er så lang tid om at fatte budskabet......end of story !
Kan tallet på 55000 dokumenteres - Nej vel, i hvert fald er der ingen der har spurgt undertegnede om jeg har skab til opbevaring eller ej. Jeg giver ikke fem potter p*s for den smøre, og det gør heller ikke tingene troværdigt når det kommer fra et halvsnusket formiddagsblad.

Og hvem er så lige personerne bag denne branchehandlerforening? Så vidt jeg ved er der to styk brancheforeninger i DK, de har naturligvis et godt overblik over markedet for våbenskabe, men der sælges masser af skabe der er importeret uden om brancheforeningernes medlemmer.

Det er en om'er

Mvh.
Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
Skype : gunsandlead

Hvad Ignorant ikke læser på VTF - Kan han ikke få ondt i røven af [Smile]

Nu med Parker hale bil...[8D]
Ja, hvor får de de tal fra? [}Smile]

Den holder ikke, jeg har to våbenskabe, så der må være 55001 der mangler et skab [^]

End of (Toy)story [:I]

K&B Clax [Wink]
Tidligere nordisk mester i kombineret træskodans
The first dane ever ...
[Image: hunt-an3.gif]

Er mere til Guns end roses ... Cum insantientibus fuere necesse est [Image: 0d035906.jpg]
Jeg har også to våbenskabe, og min far som ikke er medlem af hverken jæger eller skytteforbund købte også skab da loven kom frem. Min bror fik lidt interesse for flugtskydning da han flyttede til Jylland, og sammen med en Browning 525 købte han et skab. Lur mig, om ikke våbenhandlerne har været gode til at sælge dem til alle de nye?

Er Dansk Bøssemager og Vaabenhandler Forening, den forening en vis Hr. Mø****g startede?

Mvh.
Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
Skype : gunsandlead

Hvad Ignorant ikke læser på VTF - Kan han ikke få ondt i røven af [Smile]

Nu med Parker hale bil...[8D]
Ja,jeg anede ikke der var en brancheforening.

Men omvendt, så havde jeg nok heller ikke forventet at høre fra dem om at blive et velkommet medlem [Big Grin]