Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Nye regler for våbentransport til visse lande
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Våbentransport

[Image: dralflogoKim1.jpg]
Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.
Citat:quote:

Originally posted by Kima

Våbentransport



Det er da sådan set rimeligt nok...hvem vil også efterlade sine kostbarheder i andre lande...[:I]

.....nu også ejer af en 9,3x62 :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Justitsministeriet kan oplyse, at det i henhold til våbentransportbekendtgørelsens § 1, stk. 1, er forbudt at transportere våben mv., herunder jagtvåben, mellem tredjelande, når transporten sker til et af de i bekendtgørelsen nævnte lande. Våbentransportbekendtgørelsen vedrører imidlertid udelukkende transport af våben mellem tredjelande og regulerer således ikke udførsel af våben fra Danmark.

Udførsel af våben og ammunition af enhver art fra Danmark kræver som udgangspunkt tilladelse i medfør af våbenbekendtgørelsens[2] § 27, stk. 1. Ved ophold i indtil 3 måneder i et land, der ikke er medlem af EU, kan våben til brug ved jagt, fiskeri og konkurrenceskydning samt ammunition hertil i rimeligt omfang dog udføres til eget brug og genindføres uden særskilt tilladelse, jf. våbenbekendtgørelsens § 29, stk. 1. Det er dog i disse tilfælde en betingelse, at en særlig blanket afleveres til vedkommende toldekspeditionssted ved ud- og indrejsen.

Med venlig hilsen

Karin Baunsgaard

hugget andetsteds

[Image: dralflogoKim1.jpg]
Jeg er ikke fejlfri,men det er så tæt på at det skræmmer mig.