Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Future weapons på discovery
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Var der andre end mig der så det program der hed Futureweapons igår aftes kl. 23 på discoverychannel?
Der testede de en Barret .50bmg.
De stillede en soldat på 300m og sagde at det var den optimale for 223rem så kørte soldaten ud på 1000m og så sagde de at det var optimal afstand for snigskytteriffel(m24) i 308win, bagefter kørte han ud på en mil(1600m) og så sagde de at det var den optimale afstand for 50bmg. Er det bare mig eller har de ikke overdrevent lidt på de afstande? Ihvertfald for 308'eren.
Bagefter sammenlignede de tre patroner en 223rem, en 308 og en 50bmg.
308'eren sagde de at var standard patronen i AK47. Diameteren passer jo men kalder de ikke også ak-patronen for 7,62x39, ligesom os, i amerika?
De skød også på en jernplade på 914m og satte 5 skud inden for størrelsen af en hånd. Kan det virkelig lade sig gøre? og så enda udenfor i ørkenen hvor jeg kunne forestille mig at det blæser en del.
Bagefter snakkede de om nogle canadiere der havde skudt en talibaner på 2500m. Det passer også men de fik det nærmest til at lyde som om at det var en barret der var blevent brugt, og det er løgn. Det var en Mcmillan-riffel.
Man skla ikke tro på alt man ser i fjernsynet....[8D]

.....nu også ejer af en 9,3x62 :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)