Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Close Call
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Close Call [:0]


Amateurs practice till they get it right. Professionals practice till they can't get it wrong.
[Image: Gri5A.jpg]
Hi hi...Jeg har prøvet tilsvarende med en salonkugle der rikocherede på en pæl vi brugte til ophæng af skiver, men en 50 Bmg er nok ikke lige så 'blid' [B)][:0]

Ja ja...Jeg slap med et lille mærke på skinnebenet.

Mvh.
Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
Skype : gunsandlead

Hvad Ignorant ikke læser på VTF - Kan han ikke få ondt i røven af [Smile]

Nu med Parker hale bil...[8D]
Det var lige før han fik "bullseye" [:o)]
Er det konstrueret eller...

JPL
Jeg er 99,9% sikker på at det ikke er konstrueret - læg mærke til hvad de siger..........de vil ikke prøve at skyde mere [Smile]


Amateurs practice till they get it right. Professionals practice till they can't get it wrong.
[Image: Gri5A.jpg]
Jeg syntes de nævner 'iron', altså en kugle der indeholder en jernkerne, dette er måske årsagen til den 'hoppeboldseffekt' vi ser på filmen?

Måske det er Bl***r ammunition de bruger - One shot, two kills [:I]

Mvh.
Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
Skype : gunsandlead

Hvad Ignorant ikke læser på VTF - Kan han ikke få ondt i røven af [Smile]

Nu med Parker hale bil...[8D]
Det er en stålplade der skydes imod.
Hør det klare "kling" man hører efter braget - det "kling" kan ikke høres hvis det kom fra riflen i skudøjeblikket, det ville overdøves af braget.

Et projektil med jernkerne siger ikke sådan når det rammer noget som helst - ud over en hængende stålplade som det enten går ret igennem eller rikocheterer imod.
Hvis stålpladen er hårdere end projektilet, er det naturligvis projektilet som må vige - og giver rikochet hvis det er stærkt nok til ikke at gå i stykker.

Når først projektilet rikocheterer, opfører det sig overhovedet IKKE som et almindeligt skud. Det roterer ikke stabilt eller noget - og er langt bedre til at springe op end en kugle direkte fra riflen er det.

Det er tilmed en af 'merikanernes store hobbies - at skaffe eksempelvis frontskæret fra noget stort maskineris sneskær eller frontlæsser.. da dét materiale sjældent skal udskiftes som skydemål.
Det lort kan være op til 1"-1½".

Hvis man bruger alm stål, skal der en ny skive stål til i ny og næ, da skidtet bliver skudt i smadder. 'merikanere er dovne og bruger gerne noget der holder, når det er til deres nationalsport. Skydning.

Jeg skød en del med en HK91'er med Armour-Piercing med wolframkerne - den lavede dårligt nok en kørneprik i det materiale vi skød på på 200 m afstand og i bedste fald var der en halv mm fordybning. Her kom projektiler med jernkerne gerne tilbage, så dém undlod vi. Alm projektiler gik nærmest direkte på støvform når de ramte pladen og forsvandt i en grå sky.

Og dét var netop en 80x30cm(ca) stykke metal fra en gigant gravemaskine. Lortet vejede en små 40-50 kg invl holderen den hang fra.

[Image: Polarbear.gif]
Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)