Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Side by side med singletrig
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Hej forum. Jeg har lige været ved den lokale våbenpusher. Der faldt jeg over den nye beretta silverhawk og blev øjeblikkeligt forelsket.[Smile]Den havde en fornem balance ovs ovs. Meen ca 27000 kr gør ikke just konen mere forelsket i mig, så spørgsmålet lyder på en s/s med singletrig til under 15 kilo.
Kan det lade sig gøre eller skal jeg slå det projekt ud af hovedet?Kan det tænkes at webley&scott har lavet en model med singletrig eller aya? Jeg foretrækker engelsk skæfte. Andre gode forslag der er til at betale?
Hej

Jeg har selv haft det flip.

SKB har lavet en model 100E, 200E og 400E, alle S/S med singletrigger.
De fås i fin brugt stand til mellem 6000-12000,- afhængigt af model
Du kan også være heldig at finde en ældre silverhawk, de har lavet den i nogle år. Den sidste jeg så hos østjysk kunne købes for 16000,-
I den billige ende findes der en del Baikal på markedet, har set flere hos Korsholm.

LANI

Surgeon fever....
hej

hvad med denne her http://400400.buildyourownshop.com/produ...=62&page=1
eller denne http://400400.buildyourownshop.com/produ...=62&page=1
eller dennehttp://400400.buildyourownshop.com/product.asp?product=1570&sub=0&page=2
og den lille..... http://400400.buildyourownshop.com/produ...=62&page=1

dem har rex (gunsandpowder.dk)

Hilsen:
Bøssemager Hatting
http://www.ahlarsen.dk

Be aware of the man with only "one" riffel
man er vel jysk
Hejsa;

Vi er flere der har fået det "flip".
Det er lidt sjovt når man tænker på at for 25 år siden da jeg startede med at gå på jagt var det pinligt (ihvertfald for en ung, nybagt, jæger [Big Grin]) at møde op med sin gamle s/s, næææh o/u det var noget der duede...
I dag synes jeg faktisk at en klassisk s/s er et rigtigt jagtgevær, o/u er da kun til banen...
Jeg har en "Fabali"/"Sabali"??? Fa De Miguel Larranaga-Placencia (Espana) s/s,12/70, singletrig og ejector som jeg købte dengang "Svindleren fra Kvistgård" lukkede sin forretning i Hornslet (så fik jeg lige luftet min utilfredshed endnu engang med det "firma"...)
Jeg bruger den tit på jagt, men..... Er det kun Beretta der laver s/s i 12/76??? Jeg er sgu blevet ret glad for de der jaguar 500m/s.....

Mvh/Lars

"Ubehagelig type efter min mening - Ingen tvivl om det - YEAAHH!!"
Tillad mig at henlede D'herres opmærksomhed på denne annonce....[Wink][Wink][Wink]

http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...hTerms=aya

Hilsen Ulrik
Åhh tak ULG [:0]!!
Men kan jeg være sikker på at det ikke er noget billigt skrammel???? AYA har man da aldrig hørt om [:o)], og 28,000 kr er da næsten for billigt....[Big Grin] Så vidt jeg husker koster 1½ liter cola ca. 30,000 kr på tanken [8D] så gad vide om ikke det er et legetøjsgevær der er til salg??

Mvh/Lars

"Ubehagelig type efter min mening - Ingen tvivl om det - YEAAHH!!"
Med hensyn til til s/s'er med 76 mm kammer, koster Zabala geværer væsentligt mindre end de omtalte 27000 kr.

Jeg har lige haft et i hånden, det kostede kr 12000 hos Hunters Universe Odense (model "vencedor"). Det var med single-trigger, kaliber 12/76 og med engelskskæfte. Kvaliteten synes at være rimelig god. Men finishen er dog ikke som på en Silver Hawk. Hvis man kan leve med en model med pistolgreb kan den fåes ned i 5999 kr. Her er finishen dog ikke som på den til 12000 kr.

Mvh Thomas
Jeg har måske ikke så meget at bruge en 12/76 til. Jeg kan sagtens nøjes med 12/70. Det er bare et krav, at der skal være singletrig, engelsk skæfte og ejektor![8D]
Jeg vil prøve at kontakte rex og hunters universe.[Smile]
Tak for de foreløbige svar , hvis der er nogen som render over en eller anden brugt(eller en ny) ved en tilfældig våbenhandler, hører jeg meget gerne om det.
Hej forum. I skal have mange tak for jeres hjælp, men jeg bestemte mig alligevel for en ny silverhawk!!![8D]Jeg fandt een med mørk skæftetræ og uden lak!66 cm løb og optima chokes.
Da jeg så den, måtte jeg bare eje den, så jeg byttede min beretta o/u væk[:I]Så nu håber jeg at jeg kan lære at skyde med s/s[Wink] Det er en ublu pris, men med Den balance...........[Big Grin]
Sand besidderglæde kan ikke måles i noget så ordinært som penge. Tillykke med din nye skyder. Man skyder bedre med våben man kan li'!!!

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.