Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Pas på de brunstige hjorte
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Citat:quote:

Originally posted by Sneppen

Brunstige hjorte

[Image: Unavngivet2b.jpg]


Een på goddagen og af med overfrakken!
[Big Grin][Big Grin]

.....nu også ejer af en 9,3x62 :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Det er interessant at det, i alle tilfældene, er i forbindelse med at folk ikke retter sig efter retningslinierne at de bliver angrebet. Det kan da for fa..... ikke være så svært at lade være med at fodre hjortene, og blive på stierne i brunsten [Sad!]. Der er enda sat store skilte op.
Folk render også rundt i min lokale skov med deres løse hunde. Gad vide hvor mange af dem der kunne kalde deres hund tilbage, hvis den fik øje på et rålam [xx(]. Det var så lige dagens vredesudbrud fra min side [Wink].

Uffe

Sejren venter den der har alt i orden.......... Det kaldes HELD! Citat: Roald Amundsen.
Det er disneyficeringen der er problemet. Folk tror det er en sød bambi de ser.

Jeg var selv i Jægersborg dyrehave for en månedstid siden med min dreng på 4 år. Hold da op for en oplevelse, men vi holdt da en respektfuld afstand til de brunstige dyr, det er ligesom deres hjemmebane.

Forresten sker det jævnligt at en landmand bliver dræbt af sin egen foldtyr. Han har gået og kløet den i panden siden den var en lille kalv, så han tror han kender den. Det gør han bare ikke når den har en flok brunstige kvier at tage vare på, så hormoner er en farlig ting.

Venlig hilsen Lasse
...Buy the best and cry only once.
Nu var vi faktisk i dyrehaven i Aarhus i søndags og hvis de har sat skilte op så har de gemt dem godt, Sikahjorten var ikke i brunst den lå ned mens min datter fyldt ælber i munden af den, der i mod var der mere liv i dåhjorte dem holdt vi os på afstand af, det er nu lidt svært for de gå faktisk efter folk de bliver jo også fodret hver dag på den måde.

KR

Heller komme galt afsted end, slet ikke afsted

alan

Der bliver nu stadig prøvet til...[8D]

[Image: sika_brunst.jpg]

"One of the main principles is to shoot at a clearly visible object."