Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Forsikringsfusk
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
I forgårs aften fik jeg et opkald angående en annonce hvor jeg eftersøger antikke våben..Manden rømmer sig, og siger at det drejer sig om en forsikringssag og tænkte om jeg kunne hjælpe. Jeg var på forhånd lidt afvisende, men han bad blot om to minutter. Ok sagde jeg [:o)] Sagen var den at hans far engang var ved muffen, og gik på jagt med et par direktører (som han udtrykte det) Øhh jaaa..sagde jeg, og ventede på næste udspil. Manden forklarer at han havde arvet et par geværer efter faderen og nu var disse stjålet, men hvad skulle han sige til forsikringen ? (Dyb tavshed fra min side) Manden fortalte at eftersom faderen havde været ved muffen og gået på jagt med en direktør engang, måtte de naturligvis være mange penge værd [:0] Jeg spurgte pænt og irriteret om fabrikat alder og kaliber, og så sagde manden at det havde han ingen anelse om...Lettere hånligt spurgte jeg derpå om han også havde anmeldt bilen stjålet, og i givet fald om den var prissat til en million eller fire. Altså forklarede jeg...Ingen prisoverslag uden mærke osv. Lidt som Porche eller skoda...Manden siger følgende - kan du ikke bare nævne et dyrt mærke og en pris han kunne videregive til sit forsikringsselskab [xx(] Og så sluttede samtalen fra min side...Og tænk engang, jeg nåede ikke engang at spørge til tilladelser og andet skidt [Big Grin][Big Grin][Big Grin]

Mvh.

Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
hej gd
sikke da et fjols
mer er der vel ikke at sige
hilsen hatting

Be aware of the man with only "one" riffel
man er vel jysk
Tja, og så er der mange som ikke kan forstå hvorfor forsikringspræmier er så dyre [B)][V]

MVH
Mugge [Image: violent-smiley-043.gif]
Forsikringerne er ikke dyre fordi der er nogen enkelte fjolser der vil svindle sig til en klatskilling...
Forsikringer er dyre fordi forsikringsselskaberne skal tjene penge.... MANGE penge!!!!
prøv engang at checkke f.eks TOP-danmarks overskud sidste år!!!
sammenholdt med den mængde svindel man formoder der ikke bliver opdaget, så ville der nu nok være råd til lidt billigere præmier, hvis selskaberne var knap så grådige.
Det lugter jo lidt når man med et par breve og gode argumenter kan få præmien på en MC forsikring til at falde fra 28.000,- om året til 7800,- (Det har jeg selv oplevet!!!)

Tag nu f.eks stigningerne på den lovpligtige ansvarsforsikring forrige år... de var(og er stadig) helt ude af proportion med den påståede forøgelse af udbetaling af erstatninger...
Forsikringsselskaber benytter sig ganske enkelt af det faktum at man SKAL forsikres hvis man f.eks vil køre bil.
Ligesom bankerne som vi heller ikke kan undgå at fodre med gebyrer der sammen med bankernes andre "forretninger" giver dem Milliard overskud hvert år.

Nå nok galde over livets uundgåelige...

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!"