Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Begynder problemer med R hylstre
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Forum!

Jeg har arvet 100 stk. 7x65R RWS hylstre, afskudt en gang i en Valmet dobbelt riffel. Yderligere 20 stk ladede fuldt op fra samme batch hylstre. Ved hver anden patron kan bøssen bare ikke lukkes fuldt (knæklås).

De 100 stk.(en gang afskudte) er trimmede i en 7x64 matrice og skulle nu være klar, men ca. hver anden passer ikke til mit kammer. De er ikke for lange ifølge diverse ladebøger, i total hylster længden. Det vil sige at 2 hylstre med samme total mål +-.05 mm, der kan den en gå i kammeret og riffelen kan lukkes, den anden ikke, top lukket står i en ca. 30 graders vinkel fra centerlinien!

Min annalyse: De 2 kamre på Valmet riffelen har absolut ikke været ens og turen gennem matricen (full size) har ikke været nok til at fjerne uligheden.

Mit forslag: At udgløde hylstrene og give dem en tur igennem en 7x65R full size matrice (nys indkøbt for dyre penge), efter at have kaliberet opsætning efter en fabriks hylster.

Forslag udbedes?

Og hvordan er det nu med kammer trimningen af rand patroner og bælte patroner, til forskel fra normale!

Mvh Thorlak

Correct first shot placement, the rest is bullshit!
Prøv evt. at læse lidt om hylster forarbejdning i Den Store Norske Ladebog. Jeg har selv stået i samme situation hvor jeg ikke kunne få et 308win hylster der havde været afskudt i min riffel og efterfølgende trimmet i min fars riffel. Efter at have læst lidt i Den Store Norske fandt jeg ud af at dien skulle skrues en smule længere ned - og vupti så var problemet løst.
Der er vist noget med højden på hylsterholderen. Bruger du den der er foreskrevet for kalibret.

Uffe

Sejren venter den der har alt i orden.......... Det kaldes HELD! Citat: Roald Amundsen.
Det er ikke mange, der har en mening om denne sag!

Mvh Thorlak

Correct first shot placement, the rest is bullshit!
Det lyder umiddelbart som om at dien skal justeres ned... Lidt ad gangen, 1/4 til 1/8 ad gangen, indtil at begge hylstre går fint i...

Hvis du farver hylsteret med en tush eller andet, så vil du være i stand til at se hvilken del af hylsteret der "gnaver" når du prøver at kamre det...

Udglødningen ville jeg vente med til jeg havde fået konstateret at det var påkrævet...

Det er kun hylsterhalsen der skal udglødes...

[Image: skelet025.gif]

Wildcatters does have more fun...

Et æble om dagen holder Doktoren væk...
Hvis du kan ramme mig!

Dr. Strangelove