Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Cal 450 marlin
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har i mine forhandlinger med div våben pusher chancen for at gøre en rimelig handel.
Som nævnt et andet sted er mit mål en leveraction 44 mag. de er svære at presse i pris men jeg er blevet tilbudt en Winchester samt en marlin til en samlet god pris. Ref vejl. udsalgspriser.

Nu er problemet bare at udover at være stor kan der siges noget positivt om Kaliber 450Marlin. Det er ikke en patron man lige smutter ind og henter en æske af så den skal nok rulles.
Er der en der kan det?
Jeg har selv et hjemmeladerkursus men mangler en Politigodkendelse samt de svære maskiner der skal bruges. Men det kan der jo rettes op på hen ad vejen. Til en begyndelse vil det være rart om en med erfaring kunne lade.

Mvh. Ole
Du kan sagtens købe 450Marlin i DK. Hornady laver dem. Din lokale våbenpusher burde kunne skaffe dem, men det er selvfølgelig meget billigere med hjemmerullet
Med den handel jeg er i gang med her skal jeg udover at cykel på arbejde, holde op med at ryge, også have gang i en "spis hvad du kan skyde slanke kur".
Patroner indgår som luksus[Big Grin]
Glem alt om 450 Marlin...Det er en 45/70 med mavesurt bælte, og alle dele er dyrere og besværligere [xx(] Nemmest er at få den i 45/70 og få dem hjemmerullet, måske kender jeg en der gider at hive i håndtaget for dig.

[Smile]

Mvh.

Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
ja jeg havde godt set den lille udposning på hylster. Og erindre noget fra tidliger debat at ikke alle ser det som en udpræget fordel.

Nu må jeg så bare håbe han ikke æder mit tilbud[:0] Det blev sendt i formiddags[:I]

Ellers kunne det være at vi skulle prøve at være lidt positive over for nye udfordringer og ikke forkaste nye tiltag før de er prøvet!

For jeg kan jo nok ikke sende den tilbage[Sad]

Ole