Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: 2 magasiner
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg havde mig en konstruktiv snak med en af mine kammerater om ideen bag 2 magasiner. Jeg mente det var spild af penge for 1. vildt kommer næsten aldrig så tæt efter hinanden man ikke kan nå at genlade, selv på drivjagt( under danske forhold) 2. 2 magsiner bliver hurtigt til 1 da nr 2 forsvinder... Han mente det ville være træls hvis man skulle glippe en enkelt chance.

Når i er på (driv)jagt har i så 2 magasiner med? Hvor ofte har i reelt brug for 2 magasiner?

Alle meninger udtrykt af undertegnet er undertegnets egne meninger og giver ikke udtrykt for tidligere eller nuværrende arbejdsgiveres holdninger.

alan

1 magasin er rigeligt,
[center][Image: allanvester.dk.jpg][/center]
Reelt er det yderst sjældent der er brug for 2 magasiner.[Wink]

"One of the main principles is to shoot at a clearly visible object."
Det vel nærmest tænkt som en sikkerhedsforanstaltning, hvis man skulle have tabt det der sidder i geværet, er det jo rart at have et i lommen, der er også dem som tar hjemmefra og glemmer magasinet, så kan man jo altid have et ekstra liggende i handskerummet så ens riffel ikke ufrivilligt bliver lavet om til enkeltskud.
Mvh.
Leif R.

The Shootist
.45 forever
Jf. Murphy's lov, kan du være evigt forvisset om, at lige nøjagtig DEN dag, hvor du evt. kunne have brugt et ekstra magasin, der ligger det hjemme på kommoden, i skabet, i bilen, hunden har ædt det osv.

Selv på driv/trykjagt vil jeg personligt have fået min umiddelbare "ildgivnings-lyst" styret, hvis jeg havde brugt de 3-5 patroner, en alm. jagtriffel normalt indeholder. Ihvertfald ville jeg være mere optaget af, om de beskudte stykker vildt var forendte, inden jeg gik over til at skifte magasin for at fortsætte med at nedlægge mere vildt. Under den her "Er-alt-nu-helt-forendt" er jeg sikker på, jeg ville have rigeligt tid til at genlade det magasin jeg i forvejen havde i riflen.
Og skulle jeg nu endelig glippe en enkelt chance på den konto, så er det helt sikkert noget jeg godt kunne leve med [Wink]

Mvh Takleberry

[Image: 24092007003.jpg]

People demand freedom of speech as a compensation for the freedom of thought which they seldom use
Vil sige at i tilfælde af at man bliver angrebet af en anskudt keiler, er det rigtig surt at stå med tom riffel[xx(]har personligt været på 11 drivjagter i polen,og vi er nogle som har været meget tæt på en 100 kg keiler. Riflen har heldigvis aldrig været tom hvor det har været farligt. Men i sådan en situation vil det være rart med et ekstra magasin[Smile][Smile]
[Image: lrs.jpg]
Citat:quote:

Originally posted by prethom

Vil sige at i tilfælde af at man bliver angrebet af en anskudt keiler, er det rigtig surt at stå med tom riffel[xx(]har personligt været på 11 drivjagter i polen,og vi er nogle som har været meget tæt på en 100 kg keiler. Riflen har heldigvis aldrig været tom hvor det har været farligt. Men i sådan en situation vil det være rart med et ekstra magasin[Smile][Smile]
[Image: lrs.jpg]



Og så satser du på den unævnelige [:o)][xx(]

[:I]

Mvh.
Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
Skype : gunsandlead
Ja vi blaserboys kan jo godt lide at bevæge os på kanten[Big Grin]før sprang jeg i faldskærm, men det var der ikke megen spænding i[Big Grin]nå vi må hellere bevæge os tilbage til tråden ik[?]
[Image: lrs.jpg]
Køb en Steyr Scout, så har du altid det ekstra magasin siddende i skæftet[Big Grin] Hvor svært kan det være[?]

Hilsner
Dravis aka:FMJ
"Sapere Aude: Dare to KNOW!" Nu med .376Steyr
Har aldrig været på så god jagt at 5 skud ikke var nok. Kommer det nok heller ikke.

Men jeg har da til de rifler der har løst magesin altid købt minimum et ekstra. Og altid i forbindelse med handlen på riflen.

Den store fordel har mere været til jagtfeltskydning, hvor man bare lige klapper et nyt magasin i når der skiftes til næste skive.

Men nu har jeg bestilt et 10-skuds, så nu skal jeg bare huske at tælle skudene og så skifte skive.

VH Søren

Big Green for ever
Mig og min Blaser har heller ikke savnet ekstra magasin.[:o)]

Nej, seriøst.
Nu er jeg vokset op med vildsvinejagt,hvor jeg var med til mere end 11 drivjagter, og har haft andre rifler end Blaser, men jeg har aldrig savnet en ekstra magasin til nogen af dem.

Og det er ikke kun fordi jeg ikke er bange for en 100kg kejler,og fordi jeg ved, at den er mere bange for mig end jeg er for ham, og den skal nok gøre alt den kan for at komme væk.

Det er notop som nogle af andre har skrivet.
Man burde have mere travlt med at holde øjet med de dyr man har skudt på, end at tømme flere magasiner efter nogle dyr( ikke at det ikke er sjovt[^])

Skulle det blive nødvendigt at aflive enkelt dyr, der er blivet anskudt i kampens hede, tager det nu ikke så meget mere tid at fylde patron eller to i rifflen, end at skifte til anden magasin, som ligger et sted i lommen.

Buba