Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Jeg mødte en buk og ti stønnende svin!
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
(Bukken var ikke Jens.)

Jeg var ude og træne med Gandalf (Jens' såkaldte jagthund) her til morgen kl. ca. 10. Jeg træner i øjeblikket på at dække ham af og gå væk fra ham. Gandalf var i dag meget koncentreret på mig og så ikke, at der pludselig ud af disen sprang en buk nogle få meter bag ham. Jeg holdt vejret i håbet om, at jeg ikke at skulle eftersætte hunden gennem 10 kilometer granskov. Heldigvis blev han liggende. Jeg gentog øvelsen, men denne gang gik jeg lidt længere bort om bag en stor sten på marken. Pludselig hørte jeg en underlig dyb brummen og undrede mig over, at hunden lå og sagde sådan. Derfor var min opmærksomhed på hunden stor og der gik et øjeblik, før det gik op for mig, at lyden kom skråt bagfra. Jeg vendte mig om og så en flok store sorte grise, der kom løbende imod mig. Jeg må indrømme, at jeg stod stille og holdt vejret. Mit hjerte stod IKKE stille. Min næste tanke var: "Bare hunden ikke sætter efter".
Jeg listede stille hen til Gandalf, som lå pænt og kiggede på grisene, mens jeg koblede ham. Grisene var da ca. 40 meter fra os i luntetrav på vej mod skoven. Jeg havde rigelig tid til at tælle alle dyrene. Der var 10 stk. voksne svin.
Jens blev så sur og misundelig over denne oplevelse, at han susede ud og købte sig en ny jagthund. Jeg bestemte mig for, at det var OK - nu går han sikkert og føler en form for taknemmelighedsgæld til mig [}Smile].

Jeg har altid ret. Sådan ER det. Accepter det!
Var Gandalf ikke engang Høgens riffel?

Ja der bliver nok aldrig jagthund ud af den [:I]

--
mvh M@X.
DRALF champion 2005.
The first one ever.
Murphy's far brugte kondom.
[Image: 63256_def30fe550ab487d6a3c51bc7d-1.jpg]
1. Nej min riffel hed Galtesbane

2. Nu bliver der en jagthund ud af den - bestemmeren har jo overtaget træningen.

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Det lyder som om at den stadig passer til billedet i din signatur. Der ser den sød ud- og ikke ret meget mere [Big Grin].
Det lyder så også som om galtesbane skal med til hundetræning [:p]. Jeg vil også have grise. Gi´ noén!

Uffe

Sejren venter den der har alt i orden.......... Det kaldes HELD! Citat: Roald Amundsen.
Puhaaaaaaaaaaaa [^]

Jeg troede lige et øjeblik da jeg læste overskriften, at muggeratoren skulle ud og baseballbatte et nyt medlem for at bringe porno på siden [:I]

Mvh.
Lars/Great Dane
lars@reloadersnest.com
Skype : gunsandlead