Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Jagt, Vildt og Våben
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg er blevet lidt indblandet i udgivelsen af Allers jagtblad (en form for arbejdende redaktionel sparringspartner) og vil i den forbindelse være meget taknemmelig for løbende kritik og konstruktive forslag til forbedringer for det pågældende blad.

Når man producerer et blad, der når ud til tusinder af læserne, er det faktisk forbavsende, hvor få tilbagemeldinger man får. Oftest baseres redaktionen derfor næsten udelukkende på de reaktionelle medarbejderes "gut-feeling" og det ville bestemt ikke være skadeligt, hvis læsernes syn på produktet var mere tydelig.

Jeg synes, det er spændende, at Aller har taget springet til udgivelse af et foreningsuafhængigt jagtblad og håber blot på, at danske jægere efterhånden ser fordelen i, at have andre trykte kilder til information om deres hobby end foreningsbladet.

Næste nummer udkommer imorgen den 22. november.

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
En af de ting, som jeg altid ser efter - uanset om det et udenlandsk våben/jagtblad eller et dansk - er TEST's [8D]
Hvis ikke bladet indeholder en eller anden form for test af et produkt - allerhelst riffel og optikrelateret - så køber jeg det ganske simpelt ikke.
Selvfølgelig er der ting i bladene som er ganske interessant at læse om, men nærigheden vinder altså, hvis ikke der er en eller anden form for "grej-test" i.

Når det generelle aspekt er vendt, vil jeg faktisk sige, jeg synes ganske godt om JVV. Bladet er sat fornuftigt op, er udemærket illustreret og skrevet fornuftigt. Noget af det jeg nok savner, er "nørd-faktoren". Bladet er på mange måder skrevet, så selv min kone ville kunne læse det og forstå over 95% af indholdet. Det måtte gerne have en mere "Teknisk informativ" side, så man kunne lære noget samtidig med man blev underholdt. Især på optiksiden, så jeg gerne man var mere teknisk og gik nye veje og testede fx. flere "no-name" produkter.

Mvh Takleberry

PS: Tillykke med jobbet forresten [Smile]

[Image: 24092007003.jpg]

People demand freedom of speech as a compensation for the freedom of thought which they seldom use
Hej Høgh

Jeg må indrømme at jeg har købt og læst samtlige numre.
Hver gang har jeg sagt til mig selv; "nej - nu køber du ikke næste nr. - den var godt nok for "tynd"" - men så har jeg gjort det alligevel - eller fruen har købt det til mig.

Det skyldes nok de flotte billeder[:p] - specielt forsidefotoet - og så at Niels Søndergaard skriver i bladet - han plejer at komme med nogle fornuftige ting.

Jeg synes dog bladet mangler lige det sidste - noget med "gør sådan og sådan og få det og det resultat ud af det".
Og så er der for meget udenlandsk stof (læs skrevet af udlændinge og "lånt" fra et andet blad).

Men - never mind - fruen køber det nok også til mig i morgen[:o)], så vil jeg læse bladet med lidt mere kritiske briller[8D]

mvh
Korthår
JVV er i udgangspunktet et OK jagtblad. Dog ærger det mig at skulle læse halvgamle artikler/tests fra "Vapentidningen" oversat til dansk.
Niels Søndergaard har skrevet lidt om hundetræning bl.a. i forhold til hundens drifter. Et - efter min mening - meget spændende emne. Desværre kom der aldrig brugbare forklaringer eller tips, som kunne anvendes ved træning af en jagthund. Der var heller ikke henvisninger til hjemmesider eller bøger for interesserede.

Derfor ønsker jeg flere tests udført af bladets egne folk og mere information, som umiddelbart kan anvendes/omsættes på skydebanen, reviret eller i forbindelse med hundetræningen. I mit hoved er det et must at henvise til links eller supplerende litteratur, så man selv kan læse videre. Man kunne også lave artikelserier om fx. hvordan man selv kan lave en jagtkniv, øge præcisionen i sin jagtriffel eller lignende.

mvh Lars

"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"
Noget jeg godt kunne tænke mig er noget mere med genladning!! Projektiltests mv[:p] Det er jo også et emne der fylder en del på div. fora!!
Desuden er her jo ganske mange der har anskaffet/bygget rifler i en lidt "skæv" kaliber. Hvorfor skal det altid være 308'er 3006 etc. etc der skal nævnes. Hvad med at skrive lidt om disse anderledes kalibre!!
Just my five cents!!

Jesper Hansen
Jeg har også læst de første numre med en blandet fornøjelse, der er flere gode artikler om våben, men også jeg synes at det er irriterende at skulle læse genbrugsartikler fra bla. vapentidningen. Jeg er klar over at det sparer penge og at man vurderer at de fleste ikke læser udenlandske udgivelser på området, men bliver det så ikke bare et middelmådigt produkt! Det jeg virkelig savner er et blad som er foran med test af nye produkter og som stiller sig kritisk mht. disse´s kvalitet og håndterbarhed samt value for money. Dette udført uden at man fornemmer en altfor stor respekt for producentens navn.
Det ville for mit vedkommende også være rart med et lidt mere nørded blad, mht. genladning, optik, test af div. rifler i samme pris gruppe.Og det må gerne være på et plan, hvor folk som ikke har holdt et skydevåben i hånden, ikkefatter en tødel[Wink].

+GONE2HUNT+
Jeg forsøgte at bestille abonnement på bladet over Allers internet bestillings service. Det var lidt kompliceret på grund af min nordlige adresse.

Da jeg var færdig med at bestille fik jeg en kvitteringsskrivelse hvor de takkede så hjerteligt for min bestilling af " Antik og Auktion" [xx(]

Det var et værre mas at få det afbestilt igen[V]

Venlig hilsen Lasse
...Buy the best and cry only once.