Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: cz 452 standard eller cz 452 american
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Kære Alle

Endnu ikke fået købt den salonriffel, suk. Indtil videre er kun optikken og montagen indkøbt, men det væsentlige mangler nemlig riflen.

I den forbindelse vil jeg lige høre, om der er nogen anden forskel mellem cz 452 standard og cz 452 american, end den man kan se med det blotte øje, f.eks. sigtemidler på standard og ikke på american? Jeg tænker mest på, om aftrækket er et andet, jf. følgende sætningen på CZ'hjemmeside (http://www.czub.cz/index.php?p=32&idp=2&...24&lang=en): "This quality rimfire rifle has been adapted to the requirements governing the USA and Australian markets".

Nå, i øvrigt ked af at besvære jer med endnu flere spørgsmål, men jeg er nødt til at undersøge det grundigt og nørde lidt i det, når nu "chefen i huset" har bevilget pengene.

På forhånd tak for svarene.

Karoma
Mener jakt og vapen havde en test af american og var vildt begejstret - mener den har tykkere "matchlignende" pibe, og så skulle der være et rigtig godt snelleaftræk !

Buhl

Remmington 597 22LR / m. Kinaoptik
Sako 75 7mm rem mag / m. Leupold LPS 2.5-10x45
Sako 75 9.3x62 / m. Aimpoint 9000L
Hejsa,

Der er KUN optisk forskel på de to nævnte rifler - jeg har dem begge!!!
For at få snelle-aftræk skal du lede efter en cz453 i modsætning til en cz452.

Jeg synes min American er pænere end min standard, men min standard er med faste sigtemidler, hvilket jeg klart synes er en fordel!
Jeg foretrækker alt i alt min standard.

Mvh

Minjet
Tak for svarene:-)

Karoma