Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Nu skete det igen
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
I den seneste tid har jeg oplevet indtil flere klikkere med min S&L DL 97 Sporter, 6.5x55. Det kan være en gang ud af hver 20 - 30 skud. Hvis jeg spænder slagfjederen og trykker af igen har klikkeren indtil nu altid gået i anden omgang. Jeg har adskildt bundstykket og det var helt rent inden i uden andet end et tyndt lag ren olie. Tyder det på, at slagfjederen er for slap eller hvad? De afskudte fænghætter ser helt normale ud med hensyn til mærker efter slagstigften. Er der andet jeg kan/skal kontrollere i forsøget på at løse dette lidt stresende problem.

Hjemmeladeren

Born to hunt - forced to work
Jeg har prøvet det samme i en S&L DL97, og i den forbindelse kom jeg frem til at jeg formentligt havde sat skulderen lidt for langt tilbage under kalibrering af hylsterne.
Det er godt nok fuld kalibrerede hylstre jeg har anvendt. De er kalibreret i en RCBS competition die. Gik ud fra, at den om noget, var "stram" i tolerancen, men det kan være jeg tager fejl[V]

Hjemmeladeren

Born to hunt - forced to work
Hvis du får den skruet for langt ned så sætter du skulderen for langt tilbage og så kan patronen glide for langt ind i kammeret. Det vil så betyde at slagstiften ikke kan nå. Og da der skal ganske lidt til så kan det godt se ud som om fænghætten er slået fint an.