Våbenteknisk Forum - VTF

Fuld Version: Import fra USA - kom med erfaringerne !
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Jeg har nu været lidt tid i dette forum, og har læst mange ideer ang. import fra USA.. MEN informationerne ligger meget spredt og giver ikke noget helt godt billede af den/de bedste måder at gøre det på.

Nogen fortæller, at man skal holde sig til UPS og fra Post Danmark.. Passer det ?? Og er der andre gode råd..

Lad os prøve at samle dem her..

Tooms

"Total overbevisning er forbeholdt dem på sidelinien"
flyttet af Moderator 001
Nix !

Hvis du ikke kan bruge "search" knappen, kan du heller ikke finde ud af at bestille over nettet. Æv Bæv [Big Grin][Big Grin][Big Grin]

Venlig hilsen Lasse
...Buy the best and cry only once.
Jammen maaske du kan belare os Lasse, for jeg trykkede osse paa search knappen efter import fra USA og fik ikke en skid oplysninger ud af det.
Hogmeister
Tja, jeg skrev import USA og trykkede på search,
resultat 6 sider[Big Grin],om man så får de oplysninger
man mangler ved jeg ikke, men umiddelbart er det
jo det der er

[Image: dralflogoKim1.jpg]
Det er muligt at jeg har alle de våben jeg behøver, men jeg har ikke alle de våben jeg ønsker.
Hej Hogmeister

Jeg lavede bare lidt fis med Tooms. Når man ser de tre her [Big Grin][Big Grin][Big Grin], så betyder det, at det foregående ikke skal tages alt for alvorligt.

Men der er alligevel et gran af alvor i mit indlæg. Jeg har haft bøvl med at oprette brugerkonti i flere netbutikker. F.eks. hvis der skal udfyldes et felt med et amerikansk telefonnummer (TOZ), eller hvis jeg har glemt mit pass-word, og så vil oprette en ny konto (Midway). Der er folk som har dårlige erfaringer med forskellige transportfirmaer, men der har jeg aldrig haft problemer. Endelig er der meget forskellige erfaringer afhængig af, hvad det er man vil købe. Det er således ikke ligegyldigt om det er våbendele, ladeværktøj, optik eller ammunition du vil købe.

Så det man godt må udlede af mit oprindelige indlæg er, at der nok ikke kan gives en generel opskrift der holder. Man må bruge search knappen, og så uddrage den lære man kan af de specifikke problemer der mest ligner ens egne.

Jeg trykkede selv på search knappen og skrev " Import fra USA" i søgefeltet. Det gav mig 5 sider, opdelt i emner. Der er selvfølgelig mange indlæg som ikke har relevans, men ved at gå til det emne hvor man har et problem, f.eks. optik, hvis det er det man vil importere, så skal man nok finde hjælp. Der er garanteret også nogen som kan indsnævre søgningen og dermed finde mere præcist hvad de skal bruge, men så langt er jeg ikke kommet i PC køreundervisningen.

Venlig hilsen Lasse
...Buy the best and cry only once.
Jeg tror nok, at der arbejdes på en artikel om sagen til JVV (Juli). Erfaringer modtages med tak.

[center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Citat:quote:

Erfaringer modtages med tak.


Nix!

Hvis du ikke kan finde ud af at bruge "search" knappen, kan du heller ikke skrive artikler til JVV. [Big Grin][Big Grin][Big Grin]

(Føler mig rigtig kæk i dag [}Smile])

Venlig hilsen Lasse
...Buy the best and cry only once.