Opskrift til Weberen - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Opskrift til Weberen (/showthread.php?tid=10697) |
Opskrift til Weberen - petoni - 07-09-2008 Dådyrsteg Man tager: Køllesteg 800-1000 g fra udbenet kølle Marinade: 1,5 dl olivenolie 2 fed presset hvidløg 4-6 knuste enebær 1 tsk Knoor Aromat lidt salt og peber Hæld marinaden i en plastpose,kom derefter stegen i og lad den ligge i køleskabet i et døgns tid. Tænd op i grillen, inddirekte varme åbn den første øl Brun stegen, oven på kullene, læg den derefter i midten i ca. 50 min - 1 time Lad den hvile en øl tid. Server den med bagt eller hasselbagt kartoffel, Bearnaise eller Jensens Whiskey souce, frisk salat og en god rødvin efter eget valg[] Moms Per T Nielsen "7mm SAUM--one shot-one kill" Opskrift til Weberen - ran - 07-09-2008 Så kan jeg da supplere med en opskrift på nem whiskey sauce... 1. Brun 2 fed hvidløg i en gryde i smør. 2. tilsæt en halv flaske "Barbecue sauce" af mærket Kraft. 3. Hæld en skæt whiskey i 4. tilsæt tørret rosmarin 5. tilsæt 1½-2½ dl piskefløde Hvis saucen synes for tynd, jævnes med en skeful maizena oprørt i ½ kop vand, indtil konsistensen passer. voila... næsten ligesom Jensens Whiskeysauce.. .....nu også ejer af en 9,3x62 :-) Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-) Opskrift til Weberen - Høgh - 07-09-2008 Denne kaldes af børnene her i huset for "Fars Julesovs": 1/2 kop (stor kop) whisky koges ned til det halve eller mindre. Tilsæt 5-7 spiseskeer Wostershire Sauce (Orkestersovs). Tilsæt en 1/2 kop tomatketchup. Tilsæt viltfond (eller i mangel af bedre to okse-bullionterninger). Tilsæt 1/2 liter piskefløde og en skefuld honing/sirup/sukker. Lad det simre. Tilsæt en hel del friskkværnet peber og smag til med salt. Farven kan efter ønske justeres med kulør (uden salt) [center][/center][center][/center] Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about. Opskrift til Weberen - Buffalo - 07-09-2008 WHISKYSOVS.....aaahhh en virkelig god undskyldning for selv at forlyste sig med den herlige gyldne væske,hvis nu konen spørger hvad det nu skal gøre godt for. Jeg lære da også noget hele tiden......juhuuuu... Buffalo Opskrift til Weberen - Eric A - 07-09-2008 Citat:quote: http://www.andersencharters.com Opskrift til Weberen - Høgh - 07-09-2008 You got the point! [center][/center][center][/center] Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about. Opskrift til Weberen - Roslev - 10-09-2008 Der kommer også lige en opskrift på en himmelsk portvinssovs. Ingredienser: 1 fl. portvin - gerne en billig model 1 bk champignon 4 stk okseboullion terninger 1/2 l. piskefløde kulør Rens champignonerne og halver dem kom dem i gryden og tilsæt portvin og boullionterninger. kog dette til portvinen er kogt ind til 1/4 del Tilsæt piskefløden og lad dette koge op under svag varme. Tilsæt kulør efter behov ADVARSEL. Denne sovs er stærk vanedannende. Knæk og bræk Roslev Opskrift til Weberen - korthår - 10-09-2008 Bare for at være vanskelig. Kunne der ikke oprettes én tråd om opskrifter, én tråd om sovser, én om marinader o.s.v., så der var en mulighed for at gå ind og finde en opskrift, hvis man nu lige ville score nogle point overfor fruen inden sæsonen - uden at det var nødvendigt at gennemlæse ALLE indlæggene. mvh Korthår Opskrift til Weberen - eske - 13-09-2008 Rigtig god idé [] mvh Eske. Tächnischer woodsnitter. dr. prof Holz |