Våbenteknisk Forum - VTF
Råvildt lasagne - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Tråd: Råvildt lasagne (/showthread.php?tid=10987)



Råvildt lasagne - Kim Richter - 18-10-2008

Når jeg slagter et dyr hakker jeg alt undtaget ryg og køller jeg får typisk 5-6 kg hakkekød.

Det er efterhånden et krav at det skal bruge til lasagne som jeg laver ved at.
1.brun kød 4-500 g
2.brun 1-2 løg
3.tilsæt 1 ds. hak.tomat med oregano og basilikum.
4.tilsæt 1/2 L vand
5.tilsæt 1 ds pure eller 2 af de små
6.tilsæt hvidløg, salt og peber samt masse af oregano og basilikum

Resten laves som en normal lasagne.

KR

Heller komme galt afsted end, slet ikke afsted


Råvildt lasagne - Buffalo - 21-10-2008

UHA jeg var lige ved at være bange for at jeg er den eneste der hakker vildtkød,den der skal vi da vist prøve på lørdag,for her i huset går intet til spilde,jeg glæder mig allerede.

mvh.Buffalo