Råvildt lasagne - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Råvildt lasagne (/showthread.php?tid=10987) |
Råvildt lasagne - Kim Richter - 18-10-2008 Når jeg slagter et dyr hakker jeg alt undtaget ryg og køller jeg får typisk 5-6 kg hakkekød. Det er efterhånden et krav at det skal bruge til lasagne som jeg laver ved at. 1.brun kød 4-500 g 2.brun 1-2 løg 3.tilsæt 1 ds. hak.tomat med oregano og basilikum. 4.tilsæt 1/2 L vand 5.tilsæt 1 ds pure eller 2 af de små 6.tilsæt hvidløg, salt og peber samt masse af oregano og basilikum Resten laves som en normal lasagne. KR Heller komme galt afsted end, slet ikke afsted Råvildt lasagne - Buffalo - 21-10-2008 UHA jeg var lige ved at være bange for at jeg er den eneste der hakker vildtkød,den der skal vi da vist prøve på lørdag,for her i huset går intet til spilde,jeg glæder mig allerede. mvh.Buffalo |