Våbenteknisk Forum - VTF
A.H´S Jægerkebab - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Tråd: A.H´S Jægerkebab (/showthread.php?tid=12055)



A.H´S Jægerkebab - fqvist - 05-03-2009

Du skal bruge:

Vildt kød, skåret i små stykker.

Peberfrugt/paprika skåret i små stykker.

Perleløg.

Cherrytomater.

Champinon/portobello.

Peperoni.

Det hele kommes i en frysepose, deri kommes olivenolie,en god sjat, sød chillisause, en lille sjat balsamico bianco, salt, pebber, et fed knust hvidløg.

Posen og indholdet massageres godt og lægges et par timer i køleskabet så marinaden trænger godt ind, derefter lades grillspydene og de er klar til grillen eller ovnen, serveres med en god salat og frisk bagt flutes.

Velbekomme.


A.H´S Jægerkebab - Buffalo - 07-03-2009

Nam nam har lige prøvet,,,,, juhuuuu det er sgu mad for mennesker jeg er iøvrigt igang med at lave Buffalos vildtgryde ja vi skal ha jagtkammerater på besøg i aften,,,,der er en der har pralet med at han medbringer 2flasker rigtig god skotsk landvin sååååeeee det bliver nok ik så ringe enda.

mvh,Buffalo


A.H´S Jægerkebab - Krenchel - 20-03-2009

Skotsk landvin??? Er det ildvand fra højdedragene til at skylle det ned med eller ?

It's not the caliber of the rifle that matters,

It's the caliber of the man behind it.


A.H´S Jægerkebab - PeterE - 02-04-2009

AH`s jægerkabab kan anbefales der blev spist op den dag det var på menuen. Den er lige til 5 stjerner i jægerbladet!

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]