Grill ben af vildsvin - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Grill ben af vildsvin (/showthread.php?tid=13537) |
Grill ben af vildsvin - Kim Richter - 20-09-2009 Du skære ribben ud 2 eller 3 sammen, lad bare lidt fedt sidde, koger dem i 30 min med meget salt i vandet 1 spsk. pr. L. Ligger dem i midten af Weber i 30 min. Inden de severes smøres de med en blanding af. 1 dl. Beauvais ketchup salt-peber olie lidt hvidløg soya chili paprika Heller komme galt afsted end slet ikke afsted. Nu plads til 15 i skabet. |