Våbenteknisk Forum - VTF
Til inspiration 3 ... - Printviselig Version:

+- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com)
+-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Tråd: Til inspiration 3 ... (/showthread.php?tid=14435)



Til inspiration 3 ... - Slawter - 12-02-2010

[Image: n651833974_1803034_3514.jpg]

Beauf Wellington af rådyrfilet, confiterede kartofler, kapers af ramsløg, kejserhat & glace.

"At ramme ved siden af er også at ramme!"


Til inspiration 3 ... - Kim Richter - 12-02-2010

Det er du sgu sej til, man skulle tro du har prøvet det før.

KR

Heller komme galt afsted end slet ikke afsted.

Nu plads til 15 i skabet.


Til inspiration 3 ... - Prezz - 13-02-2010

Slawter

Wohhhwo, det er fantastisk flotte anretninger du disker op med.

Jeg skulle nok desværre bare ulejlige kokken mere end en gang, med hensyn til mængden på porcelænet[8D]

Det er bare SUPERFLOT mad[:p][:p]

Vh.P

Syntes det er et lidt sløjt ordsprog du har valgt dig[Sad]


Til inspiration 3 ... - PeterE - 15-02-2010

Kunne vi ikke få en opskrift, denne ret kunne sikkert imponere på hjemmefronten!

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Til inspiration 3 ... - Flanz - 30-12-2010

Er den en som ved hvor længe den skal ha' i ovnen hvis man laver det af dådyr, det er bare en ca tid jeg søger.
Vh
Flanz


Til inspiration 3 ... - Kim Richter - 31-12-2010

Brug et stegetermometer, jeg laver det til 54-56 gr. de fleste andre går op til 60 og opefter.

Jeg vil tro at en dådyr filet skal have 25-35 min afhængning af din ovn og hvormeget dej du har på.

If you pay with penuts.

You only get monkeys