Til inspiration 3 ... - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Til inspiration 3 ... (/showthread.php?tid=14435) |
Til inspiration 3 ... - Slawter - 12-02-2010 Beauf Wellington af rådyrfilet, confiterede kartofler, kapers af ramsløg, kejserhat & glace. "At ramme ved siden af er også at ramme!" Til inspiration 3 ... - Kim Richter - 12-02-2010 Det er du sgu sej til, man skulle tro du har prøvet det før. KR Heller komme galt afsted end slet ikke afsted. Nu plads til 15 i skabet. Til inspiration 3 ... - Prezz - 13-02-2010 Slawter Wohhhwo, det er fantastisk flotte anretninger du disker op med. Jeg skulle nok desværre bare ulejlige kokken mere end en gang, med hensyn til mængden på porcelænet[8D] Det er bare SUPERFLOT mad[:p][:p] Vh.P Syntes det er et lidt sløjt ordsprog du har valgt dig[] Til inspiration 3 ... - PeterE - 15-02-2010 Kunne vi ikke få en opskrift, denne ret kunne sikkert imponere på hjemmefronten! Til inspiration 3 ... - Flanz - 30-12-2010 Er den en som ved hvor længe den skal ha' i ovnen hvis man laver det af dådyr, det er bare en ca tid jeg søger. Vh Flanz Til inspiration 3 ... - Kim Richter - 31-12-2010 Brug et stegetermometer, jeg laver det til 54-56 gr. de fleste andre går op til 60 og opefter. Jeg vil tro at en dådyr filet skal have 25-35 min afhængning af din ovn og hvormeget dej du har på. If you pay with penuts. You only get monkeys |