Til inspiration 6 ... - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Til inspiration 6 ... (/showthread.php?tid=17688) |
Til inspiration 6 ... - Slawter - 19-07-2011 Ja, det er jo kun mandag en gang i ugen. Så måtte nøjes med hvad der var i køleren og fryseren af "rester", det blev til: Krikand som grillet bryst og confiteret lår, mørbrad af sommerbuk, pommes anna, nyplukkede kantareller, nødder og honning. Konen blev positivt overrasket da hun troede den stod på spaghetti med kødsovs! "At ramme ved siden af er også at ramme!" Til inspiration 6 ... - Buba - 19-07-2011 Det ser lækkert ud, flot ret! /Buba Dubravko Til inspiration 6 ... - CP - 19-07-2011 flot - men hellere spaggetti end rosastegt and. CP "Kryogenbehandling af riffelpiber-det virker" Til inspiration 6 ... - Kokken - 19-07-2011 Ej Claus det er da kun fordi du ikke ved hvad godt er. Ser lækkert ud train hard, fight easy Til inspiration 6 ... - Slawter - 19-07-2011 Mangfoldigheden længe leve, men hellere en uge med multidiarre end gennemstegt vildandebryst! Den eneste and der bliver skamstegt i mit hus er juleanden! "At ramme ved siden af er også at ramme!" Til inspiration 6 ... - Søby - 19-07-2011 Sådan der, det ser sgu godt ud...det med diarré, ved jeg ikke helt...men ingen tvivl aldrig gennemstegt vildand. Det bliver aldrig godt, tørt og kedeligt...glæder mig til næste gang vi skal have rester... Hva med "sommerbuk Rossini"? Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger. |