varmrøget tørret elghjerte - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: varmrøget tørret elghjerte (/showthread.php?tid=18637) |
varmrøget tørret elghjerte - sørensøgaard - 12-12-2011 prøvede at lave denne norske udgave af elghjerte. jeg lagde det flækkede og rensede hjerte i saltlage 5-7 døgn 3 litet vann, 5 dl salt og 50 gr sukker varmrøgede det i weberen en time med temperatur imellem 50 og 90 grader. derefter hængte jeg den til tørre 3 uger i min udestue med masser af frisk luft. skæres i tynde skiver på ristet rugbrød. varmrøget tørret elghjerte - ran - 13-12-2011 Hvordan smagte deet? .....nu certificeret indianer...med license to kill... :-) Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-) varmrøget tørret elghjerte - sørensøgaard - 26-12-2011 Vildt godt. Lidt som røget dyrekølle. |