Gorgonzola gratineret vildsvinekarbonade - Printviselig Version: +- Våbenteknisk Forum - VTF (http://mybb.riffeljagt.com) +-- Forum: Jagt & friluftsliv (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=14) +--- Forum: Jægerkøkkenet (http://mybb.riffeljagt.com/forumdisplay.php?fid=74) +--- Tråd: Gorgonzola gratineret vildsvinekarbonade (/showthread.php?tid=18693) |
Gorgonzola gratineret vildsvinekarbonade - pete1234 - 19-12-2011 Har grovhakket 3kg vildsvin (ukurant udskæring & brystflæsk) idag. Naturligvis trikintestet. Den svage men klart genkendelige vildsvinelugt, der var i køkkenet under slagtning var helt væk efter 3-4 uger i fryseren, heldigvis. Af ca 1 kg formede jeg karbonader, dog er vildsvinekødet så mørkt at det minder mere om hakkebøffer. Både i smag (forbavsende neutralt) og udseende. Gav karbonaderne god stegeoverflade på panden efter at have blødgjort løgringe af tre løg. De voksne her i huset er ret tossede med gorgonzola, så jeg valgte at ovngratinere 2 stk med netop dèt udover de bløde løg naturligvis. Hertil fx kogte kartofler, bearnaise og din favoritrødvin eller mørke, stærke øl. Vupti, en lidt grå mandag fik pludselig lidt mere kulør. Velbekomme [] Mvh Peter ################### Gorgonzola gratineret vildsvinekarbonade - skytmar - 20-12-2011 Ser lækkert ud. Man sidder jo og bliver helt sulten,selv om klokken kun er 7:45 og man lige har spist havregryn[] Mvh.Skytmar. Ikke alle jægere blæser i horn. Gorgonzola gratineret vildsvinekarbonade - M@X 2.1 - 20-12-2011 Citat:quote: HVAD!!! Spiser du ikke kød til morgenmad ??? Heller ikke bacon ??? [:0] -- mvh M@X 2.0 Boltlift - or bust... Time weighed heavily on the craftsmans shoulders whispering Compromise! No true craftsman ever listened! |