Tråd vurdering:
  • 1 stemme(r) - 5 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rådyrspegepølser
#2
ENDELIG

Så er rådyrspegepølserne færdige

Det her er simpelthen definitionen på konceptet "Fra jord til bord" og slutproduktet ligger nu her i form af små 12 kilo rådyr-spegepølser. Kødet er fra de to rådyr jeg skød d. 1. Oktober i år Pølserne er lavet på en vildtblanding, der hver især er krydret med henholdsvis, hvidløg/peber og chili Begge varianter har fået tilføjet sennepsfrø. Nu er smag og behag jo naturligvis individuel, men jeg vil ganske ubeskedent konstatere, at de her pølser dælme er godkendt. Ikke blot smagen, der i min optik, er fantastisk, men også fastheden af pølsen. Det kan være ret vanskeligt at få dem samlet, så de ikke smuldrer efter røg og tørreproces. Desuden tager de sig ganske godt ud visuelt. Der kender jeg umiddelbart ikke helt kriterierne for hvordan de skal se ud, men de her er ret ensartede. De sidste jeg selv lavede havde en mørk kant efter røgprocessen. Det havde ingen betydning, udover det visuelle indtryk var forstyrret. Jeg er sgu lidt småstolt af mig selv Big Grin Big Grin Big Grin
[Image: 20191119-155952.jpg]

[Image: 20191119-151108.jpg]

[Image: 20191119-151105.jpg]

[Image: 20191119-150914.jpg]
Pro rege et grege 
Plus ultra
Svar


Beskeder i denne tråd
Rådyrspegepølser - af klokker - 15-10-2019, 04:57 PM
RE: Rådyrspegepølser - af klokker - 19-11-2019, 08:11 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)