Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mufflon i weberen
#1
Nogen der ligger inde med en god opskrift?

mvh Don Bums

[Image: snipertarget.jpg]
mvh Don Bums

Svar
#2
Start med at skære benene af den. Ellers kan den ikke være i Weberen...[Wink]

--
mvh M@X.
Udnævnt til "autonom bandit" af "jeg er ikke nærtagen" Blasergun
[Image: wardwarf-1.jpg]
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.....

Mvh  M@X 2.1
Svar
#3
Den bør nydes med masser af øl[^]
Hvad tid skal vi komme[:p][Big Grin]

[Image: dralflogoKim1.jpg]
I don`t shoot innocent animals, only the ones that looks guilty

Citat:quote:

Originally posted by Great Dane
Jeg er udnævnt til skødehund af Miss Speedy Jegsnupperentudekikstil


Du er ikke alene :-)
Svar
#4
Jeg var heldig at få en i fryseren for nogle år siden. Jeg behandlede kødet som rådyr/hjort, og jeg synes det smagte fremragende. Der var ikke antydning af 'uldsmag'.
Man skal vel sige tillykke med dyret!
Svar
#5
Citat:quote:

Originally posted by Leo

Jeg var heldig at få en i fryseren for nogle år siden. Jeg behandlede kødet som rådyr/hjort, og jeg synes det smagte fremragende. Der var ikke antydning af 'uldsmag'.
Man skal vel sige tillykke med dyret!


Nej det er noget fantastisk kød. Vi fik det til safari skydningen sidste år sammen med kronvildt og vildsvinekød[^] mener kokken havde beregnet 400g kød pr person. Men for en sikkerheds skyld lavede han noget akstra. Vi åd rup og stub og kokken var chokeret[Big Grin]. Jeg skal ned og skyde en på farmen næste uge. Alle skal væk til efteråret, hvis det skulle have interresse. Der er også 3 trofæbærende.

mvh Don Bums

[Image: snipertarget.jpg]
mvh Don Bums

Svar
#6
Citat:quote:

Originally posted by prethom

Citat:quote:

Originally posted by Leo

Jeg var heldig at få en i fryseren for nogle år siden. Jeg behandlede kødet som rådyr/hjort, og jeg synes det smagte fremragende. Der var ikke antydning af 'uldsmag'.
Man skal vel sige tillykke med dyret!


Nej det er noget fantastisk kød. Vi fik det til safari skydningen sidste år sammen med kronvildt og vildsvinekød[^] mener kokken havde beregnet 400g kød pr person. Men for en sikkerheds skyld lavede han noget akstra. Vi åd rup og stub og kokken var chokeret[Big Grin]. Jeg skal ned og skyde en på farmen næste uge. Alle skal væk til efteråret, hvis det skulle have interresse. Der er også 3 trofæbærende.

mvh Don Bums

[Image: snipertarget.jpg]



Jeg vil da gerne have en i boksen.
Hva kost'årn.

Kai

[IMG] http://i79.photobucket.com/albums/j149/B...re-1-1.jpg[/IMG] Rig eller fattig? Det er altid rart at have penge!
Rig eller fattig? Det er altid rart at have penge!
Svar
#7
Jeg skal nok smide en pris ind, lige så snart jeg har den. Men jeg tror den koster meget billig[^]

mvh Don Bums

[Image: snipertarget.jpg]
mvh Don Bums

Svar
#8
Hey prethom.
Ligger farmen i dk, så må du gerne ha' mig i tankerne.
Lidt anderledes kød ville være rart i boxen.

Ses Lady
Svar
#9
Den skal da laves ligesom du normalt koger din ged, godt med hvidløg og timrian fyr op i kullet og steg den til 75 gr.

Især hvis det er en kølle, ryggen skal skæres ud i lamchopes.

KR

Heller komme galt afsted end slet ikke afsted.

Nu plads til 15 i skabet.
If you pay with penuts.

You only get monkeys
Svar
#10
[quote]Originally posted by lady of the house

Hey prethom.
Ligger farmen i dk, så må du gerne ha' mig i tankerne.
Lidt anderledes kød ville være rart i boxen.

Ses Lady
[/quote
Ja ikke langt fra dig. Ved Sønderhav

mvh Don Bums

[Image: snipertarget.jpg]
mvh Don Bums

Svar
#11
Citat:quote:

Originally posted by Kim Richter

Den skal da laves ligesom du normalt koger din ged, godt med hvidløg og timrian fyr op i kullet og steg den til 75 gr.

Især hvis det er en kølle, ryggen skal skæres ud i lamchopes.

KR

Heller komme galt afsted end slet ikke afsted.

Nu plads til 15 i skabet.


Hej Kim

Hvis du vil ha´ den lidt rosa, så behøver du ikke stege den til 75 grader - der er ikke salmonella i....[Smile]

Asbjoern
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"
Tikka M695, 338 "Pind-is"
Asbjoern
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"
Svar
#12
Jeg er da også klart interesseret i lidt gedebuk[Smile]
Skyder den gerne selv hvis det er[Wink]

Jimmy
Svar
#13
Citat:quote:

Originally posted by Asbjoern

Citat:quote:

Originally posted by Kim Richter

Den skal da laves ligesom du normalt koger din ged, godt med hvidløg og timrian fyr op i kullet og steg den til 75 gr.

Især hvis det er en kølle, ryggen skal skæres ud i lamchopes.

KR

Heller komme galt afsted end slet ikke afsted.

Nu plads til 15 i skabet.


Hej Kim

Hvis du vil ha´ den lidt rosa, så behøver du ikke stege den til 75 grader - der er ikke salmonella i....[Smile]

Asbjoern

Jeg tager min ko rød 48-52 gr og geden well done ca. 75 gr.
svin helst over ild også well done.[Big Grin]

KR
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"
Tikka M695, 338 "Pind-is"



Heller komme galt afsted end slet ikke afsted.

Nu plads til 15 i skabet.
If you pay with penuts.

You only get monkeys
Svar
#14
Du må gerne give lyd hvis der er flere der mangles og kommes af med. Nyt og spændende i fryseren/webberen er altid en god ting.

Nu med:

Remington 700 LTR .223 Rem S&B Zenith 3-12x50 FD7
Parker Hale 270win m. Leupold VX-III 3,5-10x40 Boone & Crockett sigte.
CG 3000 30.06 Zeiss Diavari 3-12x56
Et snart for lille skab.
[Image: asgaard.gif]

Fordi jeg kan.
223Rem
300 AAC Blackout, 
260AI, 308Win, 9.3x62
 

Svar
#15
der bliver fundet ud af noget en gang i næste uge. Det bliver først til efteråret at alle skal dyr skal bortskydes. Så i vil snart modtage en dato og pris på dyret.

mvh Don Bums

[Image: snipertarget.jpg]
mvh Don Bums

Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)