Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Langtidsstegt kølle
#1
Hvor lang tid skal man stege en råvildt/vildsvin-kølle i ovnen, hvis man ønsker den langtidsstegt?
Kan køllen evt. laves på grill ved samme metode?
Svar
#2
brug da søge funktionen først..så finder du bla

http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...C_ID=21897
http://www.riffeljagt.com/forum/code/top...C_ID=19609

og der er sikkert mer

/wolf_skate

[Image: wolf.jpg]
Scout for a blind dog - and throw him a bone

Scout for a blind dog - and throw him a bone
Svar
#3
Varm luft (ikke en joke) ca. 225 i 10-15 min, indsat i varm ovn. Husk røgalarmerne. Varme væske, fond el. vand, i bradepanden og ned på 150 i normal ovn varme - termometeret skal sættes til 65 - 70 grader - det bliver som smør (hvis det ellers er en års buk, helst sat op som minimum gaffel).

mvh Thorlak

Correct first shot placement, the rest is bullshit!
Correct first shot placement, the rest is bullshit!
Svar
#4
Citat:quote:

Originally posted by THORLAK

Varm luft (ikke en joke) ca. 225 i 10-15 min, indsat i varm ovn. Husk røgalarmerne. Varme væske, fond el. vand, i bradepanden og ned på 150 i normal ovn varme - termometeret skal sættes til 65 - 70 grader - det bliver som smør (hvis det ellers er en års buk, helst sat op som minimum gaffel).
mvh Thorlak

Correct first shot placement, the rest is bullshit!



[Big Grin][Big Grin][Big Grin][Big Grin]

Man skal ikke fortryde det man har gjort, men fortryde hvad man ikke får gjort........
//Boryx

"I started out with nothing and i´ve still got most of it left"
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)