Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spiddet frischling!
#1
Som overskriften siger: Et stk. cirkus 4 kg's frischling, fyldt indvendigt med æbler og midtjyske krydderurter ad libitum. Krydret udenpå med salz und pfeffer, herefter penslet hver 20 minut med oliehonningsherryeddikeogungarskpaprika-marinade. Grillet cirka 5 timer ved en 120-150 grader.

Vigtigt: under tilberedningen er det en fordel at sidde i nærheden af grillen og nyde duften samt nogle kolde bajere i godt selskab. Bundslatterne fra bajerne bliver selvfølgelig stænket over grisen i ny og næ.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Hr Søby.

Bon appetit!

[Image: 934706_10152154918408975_998066457_n.jpg]

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar
#2
Og jeg kan skrive under på at det blev godt...det var stadig saftigt og mørt!
Kan klart anbefale at tage de små grissebasser med i lommen fra Sverige.

Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Svar
#3
ammmenam, det ser godt ud

Asumption is the mother of all fuck'ups...
Asumption is the mother of all fuck'ups...
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)