14-04-2014, 01:04 AM
Grillspyd / ”shish kebab” med rådyr/gris.
Fars (rådyr:gris ca. 50:50 i dette tilfælde) krydret med løg, spidskommen, salt, peber, mælk, creme fraiche, timian, oregano, frisk chilli, æg, rasp, havregryn & mælk. Farsen hviler 1 time før den formes på træspyd.
Steges på grill til de er klar og pakkes i en tortilla med ønsket grønt og tzatziki, citronsaft, olivenolie som dressing.
Mvh Pete
Fars (rådyr:gris ca. 50:50 i dette tilfælde) krydret med løg, spidskommen, salt, peber, mælk, creme fraiche, timian, oregano, frisk chilli, æg, rasp, havregryn & mælk. Farsen hviler 1 time før den formes på træspyd.
Steges på grill til de er klar og pakkes i en tortilla med ønsket grønt og tzatziki, citronsaft, olivenolie som dressing.
Mvh Pete