Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stegt rådyrlever
#1
Stegt rådyrlever er stærkt undervurderet, og mange rynker på næsen når de hører om det, så derfor smider jeg denne nemme opskrift, som resultere i et herregodt måltid når det er tillavet.

-Rådyrleveren skæres i tern af ca. 2 x 2 cm størrelse - sener, årer og andet ukurant skæres bort.

-En pakke bacon skæres i tern eller der købes bacon i tern.

-3-4 stk mellemstore løg hakkes.

Bacon og løg steges først og tages af panden. Der sluttes af med at stege rådyrleveren krydret med evt. citronpepper, og det hele blandes sammen på panden til slut.
Det serveres med kartoffelmos og rødbeder, en ret lidt hen af brændende kærlighed, så selv børn synes om retten.

Et tip er ikke at stege leveren alt for meget så den ikke bliver tør.

Velbekomme!

[Image: _DSC2462.jpg]][Image: _DSC2462.jpg]

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Svar
#2
Den selvsamme opskrift har jeg brugt i Skotland. Både med råvildt lever, sika lever og fåre lever. Umiddelbart er det en fin spise, men jeg vil gerne have noget ekstra med (såsom mos og rødbeder i opskriften ovenover). Er der ikke det "ekstra" med bliver det hurtigt kvalmt (efter min mening).

Jeg er ikke sart hvad angår "vildtamag", men det kunne godt bliver for meget anyway.

Bon appetit - prøv det!

Mvh.
Boldsen
Mvh.
Boldsen
Svar
#3
Spørgsmål hvad er gøre lever???

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Svar
#4
Citat:quote:

Originally posted by PeterE

Spørgsmål hvad er gøre lever???



Skrevet fra min mobil - stavekontrollen vil ikke som jeg vil.

Mvh.
Boldsen
Mvh.
Boldsen
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)