04-06-2014, 12:07 AM
Pizza med rådyrfars, kartoffel mm.
Smækker en gærdej sammen i god tid før spisning, så den får noget hævekraft. Hæver i køler.
Rådyrfars (ca 800g i dette tilfælde) røres med salt, peber, spidskommen, paprika og en hel hakket chili. Hviler i køler.
Snit/riv det ønskede fyld fx kartoffel, rødløg, forårsløg, chorizopølse, Emmenthaler ost, tørret røget skinke.
De små nye kartofler kommer jeg i en skål med en spsk salt og 1.5l kogende vand. Så er de halvfærdige efter 45min, kan stadig snittes og bliver bagt færdig på grillen/i ovnen.
Den fladrullede pizzabund smøres med tomatsovs (en dåse fl tomater blendet med 2 fed hvidløg og en håndfuld friske urter fx oregano, timian) og drysses med revet ost. Så kartoffelskiver, løg, forårsløg,m paprika, rådyrfars i passende størrelse, chorizo og skinke øverst.
Drysses med friske grønne krydder urter efter bagning.
Her til aften blev pizzaerne bagt på bagesten i en kuglegrill. Smager genialt.
Mvh Pete
Smækker en gærdej sammen i god tid før spisning, så den får noget hævekraft. Hæver i køler.
Rådyrfars (ca 800g i dette tilfælde) røres med salt, peber, spidskommen, paprika og en hel hakket chili. Hviler i køler.
Snit/riv det ønskede fyld fx kartoffel, rødløg, forårsløg, chorizopølse, Emmenthaler ost, tørret røget skinke.
De små nye kartofler kommer jeg i en skål med en spsk salt og 1.5l kogende vand. Så er de halvfærdige efter 45min, kan stadig snittes og bliver bagt færdig på grillen/i ovnen.
Den fladrullede pizzabund smøres med tomatsovs (en dåse fl tomater blendet med 2 fed hvidløg og en håndfuld friske urter fx oregano, timian) og drysses med revet ost. Så kartoffelskiver, løg, forårsløg,m paprika, rådyrfars i passende størrelse, chorizo og skinke øverst.
Drysses med friske grønne krydder urter efter bagning.
Her til aften blev pizzaerne bagt på bagesten i en kuglegrill. Smager genialt.
Mvh Pete