Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Braiserede vildtfrikadeller mit alles
#1
Frikadeller af hakket rådyr, hamburgerryg (hakket, ukogt, bare for at prøve det), æg, løg, mælk, frisk chili.

De færdige frikadeller lægges i et fad der lige kan rumme dem, og før de overhældes med sovs og braiseres i ovnen 30-60 min

Sovs:
50g margarine smeltes i gryde, deri steges 4 finthakkede salte ansjosfileter og finthakket rødløg. Der tilsættes 3 spsk mel og der bages op med 3dl bouillon af 3 terninger, mælk og vand (ca 1-1,5l). Farves med kulør og smages til med friskkværnet peber.

Hertil ovnbagte kartoffelbåde af bagekartofler, tyttebærsylt, hj.lavet Tzatziki og pesto af 100g rucola (en bakke), 1 frisk grøn chili, 2 fed hvidløg, en gnalling parmesan og 1-2dl olivenolie.

[Image: 2014-10-22%2018.11.26.jpg]

Mvh Pete
Svar
#2
@Pete
Du laver mad næste gang du kommer på besøg!

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]
AT GÅ PÅ JAGT ER AT LEVE.
Acts 10:13, "Rise, Peter; kill, and eat".

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.



Svar
#3
Det er en aftale [Big Grin]

Mvh Pete
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)