05-01-2015, 05:10 PM
Jægerpizza
Jeg havde glæden af at have en jagtgal, halvsvensk hundebrænder på besøg forleden og måtte en tur i køkkenet. For at manden skulle føle sig hjemme tænkte jeg, at maden skulle være noget der skulle brændes hårdt i ovnen – valget faldt på pizza[]
Om formiddagen lavedes en simpel gærdej af vand, hvedemel, lidt gær, salt & sukker. Hæver i køleskab til den skal bruges.
Pizzabunden blev først penslet med hakket tomat m/ oregano & hvidløg fra dåse.
Fyld: Hj. røget bacon, hj. røget dådyrkølle, fersk dådyrkølle, vildtfrikadeller, chorizopølse, skalotteløg, kapers, rød peberfrugt, emmenthaler-, cheddar-, parmesan- og gorgonzolaost.
Serveret med rucolasalat og chili & hvidløgsolie.
Resultatet blev et par hæderlige pizzaer og dådyrkølle, røget såvel som ferskt, er faktisk rigtigt fint til pizza...
De kraftige rødvine fra Italien og Sydfrankrig som var valgt til lejligheden gik fint til de salte og røgede ingredienser
Fad med diverse pizzafyld
Chiliolie og det grønne
Tynde skiver dåkølle marinerer 30-60min med salt, peber og olie
Pizza 1[:p]
Pizza 2[]
Mvh Pete
Jeg havde glæden af at have en jagtgal, halvsvensk hundebrænder på besøg forleden og måtte en tur i køkkenet. For at manden skulle føle sig hjemme tænkte jeg, at maden skulle være noget der skulle brændes hårdt i ovnen – valget faldt på pizza[]
Om formiddagen lavedes en simpel gærdej af vand, hvedemel, lidt gær, salt & sukker. Hæver i køleskab til den skal bruges.
Pizzabunden blev først penslet med hakket tomat m/ oregano & hvidløg fra dåse.
Fyld: Hj. røget bacon, hj. røget dådyrkølle, fersk dådyrkølle, vildtfrikadeller, chorizopølse, skalotteløg, kapers, rød peberfrugt, emmenthaler-, cheddar-, parmesan- og gorgonzolaost.
Serveret med rucolasalat og chili & hvidløgsolie.
Resultatet blev et par hæderlige pizzaer og dådyrkølle, røget såvel som ferskt, er faktisk rigtigt fint til pizza...
De kraftige rødvine fra Italien og Sydfrankrig som var valgt til lejligheden gik fint til de salte og røgede ingredienser
Fad med diverse pizzafyld
Chiliolie og det grønne
Tynde skiver dåkølle marinerer 30-60min med salt, peber og olie
Pizza 1[:p]
Pizza 2[]
Mvh Pete