27-07-2015, 11:12 PM
Røget kølle omelet med persille og kumquat salsa. Serveret med råstegte kartofler, stegte tomater og sprødstegt røget/tørret skinke.
Til 5 personer.
10æg piskes, blandes med 2-300g tern af røget dyrekølle, 2-3 finthakkede kumquats, salt, peber. Steges som omelet på pande med låg. Vendes undervejs.
ca 200 g tørret, røget skinke. Sprødsteges på pande eller i ovn.
1 potte frisk persille hakkes med 2-3 Kumquats m/skal (=salsa til pynt)
7-8 store kartofler snittes i cm store tern og råsteges til mør og sprød.
5-7 cocktailtomater flækkes og steges bløde og så de karamelliserer på den skårne flade, just for looks (=tilbehør/pynt)
Serveres med godt rugbrød.
God og let sommermad med vildt.
Mvh Pete
Til 5 personer.
10æg piskes, blandes med 2-300g tern af røget dyrekølle, 2-3 finthakkede kumquats, salt, peber. Steges som omelet på pande med låg. Vendes undervejs.
ca 200 g tørret, røget skinke. Sprødsteges på pande eller i ovn.
1 potte frisk persille hakkes med 2-3 Kumquats m/skal (=salsa til pynt)
7-8 store kartofler snittes i cm store tern og råsteges til mør og sprød.
5-7 cocktailtomater flækkes og steges bløde og så de karamelliserer på den skårne flade, just for looks (=tilbehør/pynt)
Serveres med godt rugbrød.
God og let sommermad med vildt.
Mvh Pete