06-09-2015, 10:10 PM
En vildsvinebov, fyldes med persille, knust enebær, salt og peber.
Smør, 2 gulerødder 2 palstenak, 1 solo hvidløg.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434...icq16s.jpg [/IMG]
Start med at udbene boven, der bliver 2 stege.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434...tkxb0b.jpg [/IMG]
Knus enebær i salt, fordel persillen, enebærsalten samt peber over kødet, snør sammen og brun af i smør.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434...ij1ael.jpg [/IMG]
Gulerødder, palsternak samt hvidløg ternes og tilsættes, hertil kommes der 2 glas rødvin i, dette skal nu stå og simre i 1-2 timer.
Stegene tages op og væden reduceres med 50% herefter tilsættes 1/2 liter fløde.
Stegene skæres i 1 cm. skiver og lægges tilbage i sovsen, hertil serverse kartoffelmos.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434...lpydjx.jpg [/IMG]
/Rolin
"Non timeo mori, nec vivere Vereor"
Smør, 2 gulerødder 2 palstenak, 1 solo hvidløg.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434...icq16s.jpg [/IMG]
Start med at udbene boven, der bliver 2 stege.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434...tkxb0b.jpg [/IMG]
Knus enebær i salt, fordel persillen, enebærsalten samt peber over kødet, snør sammen og brun af i smør.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434...ij1ael.jpg [/IMG]
Gulerødder, palsternak samt hvidløg ternes og tilsættes, hertil kommes der 2 glas rødvin i, dette skal nu stå og simre i 1-2 timer.
Stegene tages op og væden reduceres med 50% herefter tilsættes 1/2 liter fløde.
Stegene skæres i 1 cm. skiver og lægges tilbage i sovsen, hertil serverse kartoffelmos.
[IMG] http://i546.photobucket.com/albums/hh434...lpydjx.jpg [/IMG]
/Rolin
"Non timeo mori, nec vivere Vereor"
Acts 10:13, "Rise, Peter; kill, and eat".
The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.
The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.