Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benløse fugle af dyrekølle
#1
Benløse fugle af dyrekølle

Jeg skar to køllemuskler op til en stor skive hver - "skrælning".
Derefter blev de banket tyndere og til større areal.

[Image: BF1_zpsafnfoawm.jpg]

Hver flade deles i to, rulles omkring en blok af hjemmerøget dyrefilet (alternativt bacon) og snøres med bomuldstråd.

[Image: BF2_zpsf7lhjqhh.jpg]

Herefter brunes rullerne ved max varme i halvt smør og halvt olie. De brunes på hele overfladen og der hældes 1/2 liter vin og en 1/2 liter boullion på panden.

[Image: BF3_zps2onvguxw.jpg]

Der krydres med 10 knuste enebær, en te-skefuld knuste fennikelfrø, 4 knuste nelliker og knivspids allehånde. Så låg på og simre 3-5 timer til fuldstændig møre. Rullerne tages op, 2 løg snittes, brunes i smør og kommes i væden, der koges ind til 2/3 del, spædes op med 1/2 liter piskefløde, jævnes, smages til med tyttebærsylt, salt, peber, tilsættes kulør og jævnes. Rullerne lægges tilbage i den færdige sauce.

Blev serveret med tyttebær og mos af 50:50 kartoffel og knoldselleri, 1 pakke Pikant smøreost, salt og lidt mælk.

[Image: 2017-05-17%2017.53.42_zpsusv1hoce.jpg]

Nydt af hele familien[Smile]

Mvh Pete
Svar
#2
Det ser lækkert ud. Det vil jeg prøve ved lejlighed.
Mvh Lars

"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"
"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"
Svar
#3
Det kan du roligt gøre, det smagte fortrinligt. Dog overvejer jeg at bruge bacon og persille i centeret næste gang[Smile]

Mvh Pete
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)