Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Batterier til IR Lamper
#1
Halløjsa. 

Hvordan er folks erfaringer med "18650 kinabatterier" til deres IR Lamper ? 

Herhjemme ligger batterierne i omkring en hund stykket, men i bagkina kan man få 4 for samme pris.. 

ER det for risci og købe kinabatterierne med fare for de klapper sammen i kulden eller hvad er jeres erfaringer med dem ? 

Batteriet skal bruges i en ATN IR850 Pro lampe.
[Image: asgaard.gif]

Fordi jeg kan.
260 AI , 9.3x62

Svar
#2
Det tager lidt tid at få dem hjem fra Kina, da de ikke må sendes som luftfragt. Jeg har lige bestilt og der prøvede de at snige den igennem som luftfragt, men den røg retur til dem. Om de er gode/dårlige det får vi se når engang jeg modtager dem. Har købt dem med størst mulig kapacitet, mener det var 3600mAh.
Har også købt et lille udvalg af forskellige LED-Lygter. Er spændt på at se dem ved siden af min LED-Lenser. Tænker lidt at de jo SKAL være dårligere når prisen kun er 1/10-del, men igen. Det vil vise sig når de begynder at nå frem her over den næste tid.
MvH
Morten


.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
Svar
#3
Bliver alle batterier ikke lavet i Kina i dag? Jeg bruger de genopladelige og over 2-3 år så er 100kr for et batteri ikke så galt.
Svar
#4
@Unknown Det var nu også genopladelige jeg tænkte på. og nej 100kr er ikke slemt for et batteri.. Men når man kan få 4 til samme pris... Lidt jyde er man vel :-)

@McQuolle ja jeg ved godt der er lidt tid på levering derude fra. Men jeg glæder mig til at høre om der er lige så meget saft i dem som i dem man kan få herhjemme.

Jeg har købt alm AA batterier derude, og jeg skal lige love for at de fungerer super godt.

Har bestilt en stak AAA også, fordi holder rigtig godt. Men når de så er tomme så er det også NU det er slut. Det er ikke noget med at den først bliver lidt svagere, det går meget stærkt.
Det samme gælder i min natkikkert. Der når den næsten heller ikke og blinke for lavt strøm før den dør.
[Image: asgaard.gif]

Fordi jeg kan.
260 AI , 9.3x62

Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)